Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:ok: Kakva panorama.
Ma Daco ti si prava Delija bweeee:cmok2:Nije mi jasno kako te grip cepao bweeee:mazi:...

Dacho na leto bices moj gost pa ce drug da sapne vilama da te izlece na njihov nacin..:per:
Haha,,ja krenuo unazad,i odnazad da listam poklone :lol:
Nemogu da krijem odusevljenje,a i bas se i slatko nasmejah..:lol:
Dakijev poklon forumasima sa masnicom i Delajtov kometar da se sad oseca kao ****** sa masnicom:rotf:
Daki,Daki nevaljala devojcice,,moram priznati da si to jako dobro smislila jer je tu i zenskih stvarcica a ima ovde nas nejebicara i nejebicarica..:bravo:
Tessa neumorna iz svih poza,nimalo naivno,da mi pet,sest puta i dah zastao..:obozavam:
Haha komsinicu je malo vreme zeznulo al za grupnjak se nije bas ni bunila :mrgreen:
Na moj poklon ne naidjoh,al silne komentare,Fineti i Mackica bas ste :per:
Tu je puz sa jednim rogom,,te oci he he he
Sve je lepo zamisljeno da Zarko Lausevic i film do sad za milionske gledanosti smislio..:malav:
Tek onako listao,al imam jos par dana da citam,,Bas mi je drago da je ovde svako svakom bitan..:heart:
Tu je Night prelepa,al mi Doc i fali..
Svaka cast svima ;)
:lol: :ok: Znaci Fitja i Herojko hoce da me zene nekim vilama juznjakinjama.
Pozdrav od mene i sovice :)

naj%20foto%202013%20(31)_1388398995_675x0.jpg
:ok: :D
Ako vas ne mrzi da čitate, evo mog novogodišnjeg putovanja:

Jesam ja rekao da idem za NG na Zlatibor?z:lol:
Idemo u kuću, svega ima, samo da se donese hrana. Brdo hrane i puno pića, NG čekamo u nekom lokalu…
E pa …. Jesam krenuo, ali nisam stigao:zblesav:

31. decembra, pre podne, menja se plan, ne idemo mojim kolima, dolazi prijatelj po mene. Svraćamo još po dvojicu, pa oko 12.30 konačno krećemo.
Čim smo izašli iz Beograda zovemo neku pečenjaru u Čačku i naručujemo pečenje…onako, baš da ga ima…

Stižemo u Čačak – menja se plan
Idemo do Požege, tu ćemo svi dočekati Novu godinu u nekom klubu, pa kad se naspavamo – pravac Zlatibor.
Smeštamo se u kuću i stan, šuri se alkohol. Pre ponoći svi se opijanili, osim nas dvojice koji ne pijemo. Bila super muzika, do ponoći se svirao rock, posle došli trubači, pa udri po narodnjacima.

01.januara ipak idemo na Zlatibor, dok se svi probude, doručkuju, ispiju kafe…..to traje do podne.
U podne – promena plana
Ostaje se u Požegi. Alkohol-hrana-alkohol-hrana….repriza dočeka, atmosfera odlična.

Ok, 0. januara idemo na Mačkat na ručak, pa na Zlatibor. Takav je dogovor
Međutim….ceo dan ne možemo da pokupimo poginule i ranjene z:mrgreen:
I šta da se radi, ostaje se i treće veče.
Jutros zove drug koji nam je dao ključ od kuće na Zlatiboru, kaže da ne ostavimo svinjac tamo jer dolazi sa ženom za Božić, ja ga uveravam da će sve biti onako uredno i čisto kako je i ostavioz:lol:
I tako….super je bilo:ztorba:
:lol: :lol: :lol: :ok: Vama je i bez stizanja na Zlatibor bilo ekstra.

Resih da te ozenim drugz:)Samo da te obavestim ,juznjkinje vatrene,opake :zelenko2:
:lol: :zag: Ako ce da me greju ne bunim se, bas naprotiv. Samo da mi ne dodju glave ako su previse zahtevne. :lol:
Bilo, ne ponovilo se:lol:
Super je društvo, zezanje, nemam ja primedbe. Ipak, više volim kad ima bar trunka planiranjaz:lol:
:lol: Neka, i ovako spontano je bio docek za pamcenje. :ok:
znaci nema snega ? a jutros padao divno je bilo slika sam ali nesto me zeza komp .
pa od jucer slika zaledenog jezera.....:grudvanje:
15826251_1246518452062528_8758447423674791496_n.jpg

- - - - - - - - - -

da je zovemo ?:hej::hej:

:ok: Nema ni kod mene snega, ono nije da mi to smeta, ali vidim da okolo pada, a kod mene u kraju nista.

Gde mi je Pticica sada:?:

- - - - - - - - - -

Sad kad mi treba,nigde je nemaz:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Mozda igra Covece ne ljuti se:konfete:

Ma evo me ... spavam hronicno :D

I igram se Bingo.

ponekad se zapitam jesam i ja luda ili većina oko mene...

- - - - - - - - - -

neki od vas žive vl život?

Ja ne znam sta je to ..ako ti je za utehu :(

:lol:

- - - - - - - - - -

Samo kod mene nema snega :think:
Ni Deda Mraz nije bio, kao sto je i najavljeno...

Da li smem da kažem da me je Deda Mraz strašno razočarao ove godine...
Idem na rupu da se ispičam i čak na temu priznajem
Daca lubenicu , ovaj jogurt sa jedva 4 % alkohola ....minon mene samu da se prepadnem sta sam postovala...

:lol: :lol: :lol: :rotf: Znaci od nas forumskih Deda Mrazova nije bilo nikakve vajde... :rumenko:

Evo obecavam dogodine, ako budem ziv i zdrav, a valjda cu, ima da se popravim i da stigne cokolada kao poklon - cestitka, a ostali drugari ako mozda donesu liker od cokolade neka snose posledice. :lol: :cmok:

Ide å sa jos jednom tackom pored, nisam ubacio svedsku tastaturu vec samo dansku :rumenko:
I izgleda da sam se zeznuo na kraju, trebalo je da ispadne "mi te volimo" :zstidljivko:

Aha :cmok2:..to je tacno, sa ta dva krompira je na svedskom mi u DK imamo samo sa ´jednim "å" a cita se slicno kao "o" al ne bas :D

Trebalo je stajati " vi elsker dig " :)...

Jeg elsker også jer :zcool::znamiguje:

evo jedna slicica za tebe i to sa snegom , padao je malo :grudvanje3:

_211925471_malo%20snega.jpg

Ma evo me ... spavam hronicno :D

I igram se Bingo.

Ja ne znam sta je to ..ako ti je za utehu :(

:lol:

- - - - - - - - - -

Samo kod mene nema snega :think:
Ni Deda Mraz nije bio, kao sto je i najavljeno...

quote_icon.png
Original postavio ĐavoljaNevesta

ponekad se zapitam jesam i ja luda ili većina oko mene
......e koliko se puta ja to pitam ,ali znam odgovor :zblesav:....ja ,tako mi je lakse z;)

@pticice ...i sta bi ? mislim na Bingo:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back