Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro još jednom :zag: ja već drugu kaficu :kafaz:
....
kako glava? :think:

Pufnasto I tackasto I mastam o jednom mestu , Ali me mogu tamo nikako , pa cu u mislima da budem tamo .. Necu tamo nikom smetati ..
Bolucka glava Jos malo, al ok, proci ce ...

a no u cijoj cu :lol:

lepa buba, hvala :zag:

Pogledajte prilog 401261

U mojoj smeni Zabac, Ja Sam ona Vaspitacica :lol: strogoca

- - - - - - - - - -

samo gledaj slike, nemoj da te glava zaboli od čitanja :lol:
:think:
Slike su predivne ... Ipak je bolje kad ne citam :heart:
Ljubimica moja Tessa :zag:

Da izađeš malo u prirodu i odmoriš se! :zag:
....
htedoh reći malo prilegneš na travicu, ali znam da će onaj @Minjon da iskoči iz žbuna sa nekom njegovom insinuacijom i odmah ćete opet zaboleti glava :lol:
....
u svakom slučaju danas da odmaraš! :rtfm: :heart:

- - - - - - - - - -

kreativna sestrice moja :obozavam:
malo mi bilo žao što nisam videla tvoju temu, jer znam da bi ti bila ipak kreativnija i zahtevnija (da ne kažem strožija) :zkez:
...
ali ima vremena, čim te prođe glava, da možeš da poraniš pre svih! :lol:

Evo žbunja kome treba, a to je Vlasinsko jezero

DSC03650.jpg

Kome je ovo lepše može i tamo, znam da je hotel Romantik a valjda se i jezero tako zove u Makedoniji

IMG_20160820_073348.jpg

Ovde je zelenilo u mraku ali lepo je videti more, noć pre polaska iz Sivirija

image_0_02_01_25eb5620fffb52b76e0506348e00f722c7.jpg

Ako si izuzetno hrabra onda možeš da se kupaš, voda je ledena i usred leta :zcepanje:, jezero se inače puni od planinskih potoka , čisto je i u plićaku ima šljunka valjda su to nasuli zbog kupača kojih je zaista malo. Ima dva plutajuća ostrva koja su lepa samo za slikanje jer ničemu drugo i ne služe :zcepanje:

Ako si izuzetno hrabra onda možeš da se kupaš, voda je ledena i usred leta :zcepanje:, jezero se inače puni od planinskih potoka , čisto je i u plićaku ima šljunka valjda su to nasuli zbog kupača kojih je zaista malo. Ima dva plutajuća ostrva koja su lepa samo za slikanje jer ničemu drugo i ne služe :zcepanje:

Prijalo bi mi jedno pet sest Dana boravka tamo ... Ali sada mi je totalno neizvodljivo ..

Evo ko ume da uziva .. Bravo ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back