Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učiteljica ne miruje ni nedeljom. Kao da je socijalizam iznedrio, toliko nam je radna i vredna :lol:

Dobro jutro svima redom :heart:
imam najlepšeg među najlepšima takorekuć insekta lepoticu...
samo ga treba pronaći u bazi od preko 10.000 fotki...

.. sad ko da si me za srce ujela, zasto takvo poredjenje i to danas, bar kad ne radim ...

- - - - - - - - - -

...pa gde si bre perfi... sinoć sam morao sam da se borim protiv dve učiteljice...:(

.. izborio si se, sta oces, da se hvalis neposlusnoj ucenici jos ! ..

...i da... ovu bezveznu sličicu sam slikao samo za perfi...:lol:

brb_zps46qpupbz-1.jpg

.. sad ko da si me za srce ujela, zasto takvo poredjenje i to danas, bar kad ne radim ...

- - - - - - - - - -

.. izborio si se, sta oces, da se hvalis neposlusnoj ucenici jos ! ..

Što si ljuta bre :zag:
znaš da se samo šalim, mislim da ovde čovek ne sme ništa ozbiljno da shvati ali ako sam preterala onda se Zvinim:heart:

- - - - - - - - - -

...pa gde si bre perfi... sinoć sam morao sam da se borim protiv dve učiteljice...:(

Pajala sam!
A ti si vidim uvredio učiteljicu od ranog jutra.
Budi spreman da primiš adekvatnu kaznu.:lol:

- - - - - - - - - -

brb_zps46qpupbz-1.jpg

Nismo se razummeli. Na stomaku treba da stoje granitne pločice a ne opservatorija :lol:

@ perfi :zag: Nisam ljuta naravno, samo Sam morala malo o ovoj mom detetu da brinem , dorucak, presadjivala neke cvecke na terasi, shvatila da mi je Lijandere napala neka biljna bolest, zato su tako jadno cvetali, I pojma nemam kako da ih izlecim sada...imam ih mnogo, steta da mi uginu, bas ih volim. Tako da gledam po netu za neki lek za njoj,Ali ne znam ni Sta I'm je zapravo, koja bolest...I tako, da ne smaram.

Pohvalicu te za Odlicno uradjen domaci :tick: ... I Jos jedan :tick: za listice, ... Mene sada muce listovi mojih lijandera :(

Poslednja izmena:
@ perfi :zag: Nisam ljuta naravno, samo Sam morala malo o ovoj mom detetu da brinem , dorucak, presadjivala neke cvecke na terasi, shvatila da mi je Lijandere napala neka biljna bolest, zato su tako jasno cvetali, I pojma nemam kako da ih izlecim sada...imam ih mnogo, steta da mi uginu, bas ih volim. Tako da gledam po netu za neki lek zadnjih, Ali ne znam ni Sta I'm je zapravo, koja bolest...I tako, da ne smaram.

Pohvalicu te za Odlicno uradjen domaci :tick: ... I Jos jedan :tick: za listice, ... Mene sada kuce listovi mojih lijandera :(

Moraš da izlečiš svoj lijander. To je imperativ :heart:
Kažu neki iskusni da od njega može da se skuva jedinstven čaj...

e evo još malo insekata ali ne da pojedu lijander nego da podstaknu Tičicu na ideju kako da spasi svoju biljku.
Pogledajte prilog 400364

brb_zps46qpupbz-1.jpg

Ovaj drugar dobio televizor na glavu :rotf:
.........
Društvance moje....u mislima ste mi :ljub: nedeljno popodne je uzelo svoj danak, zaspah u kadi :lol:
...
Valjda što sam i danas po suncu jurila da uradim domaći :lol:

Pa tako za @Ptičicu :heart2: i njenu temu...pravi mali insektarijum :lol:

Vredna pčelica prva :lol:

JAzUrT-1.jpg

Numero due....leptirić šarenić :lol:

FS1LfB-1.jpg

pa onda ulovih i ja jednog zaljubljenog vilin konjica ali narcisa :p on još nije našao svoju drugu polovinu, kao onaj par od Perfi :lol:

PWnF4a-1.jpg

I na kraju jedan mangup, koji mi je prvo uskočio u čarapu, pa u nogavicu, pa onda kao u pesmi "skakavac je zaš'o u rukavac" :zper:

FCAQsT.jpg

Eto mislim da je ovo jedan dobar domaći :aha2: ali ostaviću @Ptičici da to proceni :lol:

Ovaj drugar dobio televizor na glavu :rotf:
.........
Društvance moje....u mislima ste mi :ljub: nedeljno popodne je uzelo svoj danak, zaspah u kadi :lol:
...
Valjda što sam i danas po suncu jurila da uradim domaći :lol:

Pa tako za @Ptičicu :heart2: i njenu temu...pravi mali insektarijum :lol:

Vredna pčelica prva :lol:

JAzUrT.jpg

Numero due....leptirić šarenić :lol:

FS1LfB.jpg

pa onda ulovih i ja jednog zaljubljenog vilin konjica ali narcisa :p on još nije našao svoju drugu polovinu, kao onaj par od Perfi :lol:

PWnF4a.jpg

I na kraju jedan mangup, koji mi je prvo uskočio u čarapu, pa u nogavicu, pa onda kao u pesmi "skakavac je zaš'o u rukavac" :zper:

FCAQsT.jpg

Eto mislim da je ovo jedan dobar domaći :aha2: ali ostaviću @Ptičici da to proceni :lol:

:tick: naravno Uciteljice Tessa ... Temeljno, detaljno, sa opisima, slikovito I sa stilom. :klap:
@ ostali, sem drage@perfi su za sada Pali na domacem...opravdano imaju samo tri ucenika:
@ minon..koji je uredno I vredno sakupio svu paucinu, I iz tog pohoda izvukao samo nervozu i bar :lol: uredan kutak, koji ce, nadam se , slikom sa Nama da podeli, a ni bajaderice niko nije stigao da proba :lol: a on ih ne voli ... Eto
@ Doc I danas opravdano odsutan
@ maher na selu, mada mozda do kraja ovog dana uspe da se dovuce kuci citav :lol:

... Ja imam Jos dve glupave fotografije sa mog potkrovlja, koji je pravi izazov za ovu temu.

Sada moram da idem, hitan poziv ...

Mini :zag:
Za danas su Insekti, juce List.
:rtfm: zato nadoknadi propusteno ... Danas Sam blaga prema svima .. Samo prema sebi Nisam bas ....

- - - - - - - - - -

@ Nero je promasio temu, Ali zbog kreativnosti dobija :tick: za juce, Ali za danas ne ...
@ minon je promasio temu, Ali zbog svoje bandoglavosti :lol: dobija :tick: za juce ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back