Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja pre zore da ispunim zadatak

image.jpg

Kako nam je promako ovaj zgodni komadić? :heart:

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!...:pljus:

Zaboravih dobro jutro da kazhem od fotkica...:lol:

Pa dobro jutroooo!

I..da...juche sam voajerisala ...prijavljena...:rtfm: do nekih 20h kad sam odustalaaaaaa...digla ruke...samo ruke...:aha:

Svi ste cool...:heart:

I...@tico, nije stara fotka nego nedavno postavljana, a ako bash moram...postavitju celu takodje ''staru''...:zkez:...odnosno postavljanu...

Pogledajte prilog 401931

....a sad temaaaaaa...CRTEZH/CRTEZHI

...:cao:

koza kao svila :)

- - - - - - - - - -

Kreativan mladoženja :manikir:

- - - - - - - - - -

Kakva bre bradica :evil:?
fina xixixixixi

Ah, pa to kod tebe vrlo pristojno izgleda draga,

pogledaj samo kako je to skromno počelo na papiru a posle nisam mogla da nađem majstora koji bi pristao da okreči ovaj kreativni zanos mog sina koji je završio ni manje ni više nego na plafonu....
samo da ilustrujem koliko je strašno :lol:

Pogledajte prilog 401943

Kod mojih roditelja u mojoj sobi koju sam zadrzhala... naravski...:lol:

Znash, nisi u pravu...tvoj sin je pravi umetnik i uopshte ne laskam, zaista tako mislim...:heart:
Istina...malo treba ''poslozhiti kockice'', medjutiiim, bitan je bash taj zanos...mogutje da mislim tako jer je u tvojoj kutji...:rumenko:

(ovo poslednje se odnosi na blagi haos)

Kod mojih roditelja u mojoj sobi koju sam zadrzhala... naravski...:lol:

Znash, nisi u pravu...tvoj sin je pravi umetnik i uopshte ne laskam, zaista tako mislim...:heart:
Istina...malo treba ''poslozhiti kockice'', medjutiiim, bitan je bash taj zanos...mogutje da mislim tako jer je u tvojoj kutji...:rumenko:

(ovo poslednje se odnosi na blagi haos)

U mojoj kući svaka bela površina ima neki trag od dva ili tri prsta umrljana grafitom...možeš otiske da uzimaš gde hoćeš:hahaha:
Ali ovo što si videla na zidu je urađeno pre pet godina i to je bio tek početak frensis bekon ili leucian freud su kasnije definisali njegovu haotičnu liniju
mada još uvek nije našao svoj lični pravac. za sada samo kopira uzore...

- - - - - - - - - -

kakvo, rasno kao ove bliznakinje ili vostano mlecno kao moj jaglish ili da budes sisata kao perfi?

kolega ja sa ponosom nosim moju razgaženu peticu :rotf:

Da se vratimo MOJOJ temilici...:rtfm::lol:

Nastavite, shalim se..:lol:....ovde sam malo seckala...naime, majka je zhelela bash u ovaj restoran a ja sam njenim mobilnim ''ciljala'' crtezh na zidu dok sam majchicu okrenutu ledjima zamutila...nije tema, jelte,...takoleC...:manikir:

Pogledajte prilog 401950

- - - - - - - - - -

U mojoj kući svaka bela površina ima neki trag od dva ili tri prsta umrljana grafitom...možeš otiske da uzimaš gde hoćeš:hahaha:
Ali ovo što si videla na zidu je urađeno pre pet godina i to je bio tek početak frensis bekon ili leucian freud su kasnije definisali njegovu haotičnu liniju
mada još uvek nije našao svoj lični pravac. za sada samo kopira uzore...

- - - - - - - - - -

kolega ja sa ponosom nosim moju razgaženu peticu :rotf:

...:rotf:

Vidish...kad sam imala 10 godina, grudi su mi bile manje nego sada...:rotf:

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!...:pljus:

Zaboravih dobro jutro da kazhem od fotkica...:lol:

Pa dobro jutroooo!

I..da...juche sam voajerisala ...prijavljena...:rtfm: do nekih 20h kad sam odustalaaaaaa...digla ruke...samo ruke...:aha:

Svi ste cool...:heart:

I...@tico, nije stara fotka nego nedavno postavljana, a ako bash moram...postavitju celu takodje ''staru''...:zkez:...odnosno postavljanu...

Pogledajte prilog 401931

....a sad temaaaaaa...CRTEZH/CRTEZHI

...:cao:
https://i.ytimg.com/vi/-K09aUTRpoE/hqdefault.jpg

Ah, pa to kod tebe vrlo pristojno izgleda draga,

pogledaj samo kako je to skromno počelo na papiru a posle nisam mogla da nađem majstora koji bi pristao da okreči ovaj kreativni zanos mog sina koji je završio ni manje ni više nego na plafonu....
samo da ilustrujem koliko je strašno :lol:

Pogledajte prilog 401943

Ovo je Perfi, umetnost, što bi rekao moj sin koji iz likovnog ima jedino ono "može i bolje" kolona :rotf: ... ti to ne razumeš ..
A istini za volju, meni je bas kul, polako ovladavam ovim modernim izrazima :zkez:

Moje dete psuje u skracenici : Jbg - kaže :lol:

Ama zar samo meni para usi, tj oci .. ovo uciteljica :lol:
Ja sve ocekujem pticicu da izleti u tako nekom izdanju :zkez:

taj fazon, umesto da bude za mnom ona ko robovlasnik. ja nisam ni u skoli radio zadatke a koliko sam ih dobro odradjivao u vojsci poslali me kuci posle nepunih 12 dana :mrgreen:

sto se teme tice bez seksa mogu al bez hrane ne mogu :zaljubljena:

Pogledajte prilog 401953
Pogledajte prilog 401954
Pogledajte prilog 401955

uostalom meni ovo seksipilnije nego svi brojevi playboy-a ukljucujuci i onaj sa oliverom

e sad moze i da me :banovati: nije mi zao

Ovo je Perfi, umetnost, što bi rekao moj sin koji iz likovnog ima jedino ono "može i bolje" kolona :rotf: ... ti to ne razumeš ..
A istini za volju, meni je bas kul, polako ovladavam ovim modernim izrazima :zkez:

Moje dete psuje u skracenici : Jbg - kaže :lol:

E moja Tici,
kad imaš jednog u kući ko crta to i može da se preživi
ali kad imaš troje koji crtaju....bolje da ne znaš...
ali ja sam prestala da se nerviram...
sad mi je zanimljivo da ujurim počinioca tako što prepoznam njegove otiske na belomu frižideru i nagarim ga da briše :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back