Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi moji, ja sad stvarno moram da idem :lol:
...
znači sve vas obožavam :heart2:, naročito sad kad smo se malo bolje zbiližili u špajzu :lol:
....
@Ptičici ostavljam u amanet da postavi temu za vikend, a ako je tema Veverica, znam gde ću završiti onda :lol:

:lakunoc:

Ha! :zper:

Prva na temi :lol:
......vidim da mi drugar @Nero pije kaficu, ali izgleda još uvek nije ušao u našu čitaonicu :lol:
............

A za danas recimo, mogla bi jedna jesenja tema i to u duhu numerologije, odnosno Motivacije, Harmonije i Kreativnosti. Pa tako recimo za broj 21, osim što prema nekim izvorima predstavlja Biblijski broj savršenstva, on se takođe u popularnoj psihologiji spominje kao minimalan broj za formiranje dobrih navika, odnosno da bi nešto usvojili kao obrazac, potrebno da to radimo najmanje 21 dan :zper: stop bezobraznim insinuacijama! :rtfm::lol:
.............
E sad...znate kako ide....do sada mi to nije pošlo za rukom, ali uz vašu pomoć hoće sigurno :lol:
................

Cilj današnje teme je da za vikend skupimo na temi ni manje ni više, nego

21 - LIST

......Da li opali, da li uvenuli :lol:...u svakom slučaju, sve lišće koje budemo skupili biće pažljivo pregledano i izbrojano :cistinaocare:, a nakon toga poklonjeno u humanitarne svrhe :rotf:
......
Pa da krenemo.....Prvi list na temi za danas :lol:

HlUKIH.jpg

I evo spakovan kao dokaz

CiIBeT.jpg

i nosim ga kod @Ptičice na arhiviranje :lol:

5TQ3j7.jpg

....
još samo 20 listova i uspećemo :super:
....
nemoj da je nekom palo na pamet da istrese džak lišća u učionicu, nadrljaće kod učiteljice @Ptičice! :rtfm:
...
znam na šta ste sve spremni....osetila sam sinoć u onom mraku! :lol:

Jutric :ljub:

Mislim da tessice :zag: nisam bas dobro razumela temu.. :lol: , svako po jedan list?
Moze i neko da prilozi dva lista :zkez: :lol: , na primer? :think:
Gledam onu minonovu sliku od pre deset godina , jos narednih deset ima da je potura, tu i tamo :evil: :lol: - to se odmah ne priznaje :lol:, tako da je minon u startu dobio :cross: i danas mora u malo opsezniju potragu za listicima .. :per: imace prilike, nadam se ...:)
@tessin listak je za cistu peticu :cistinaocare: i ona je odmah uredno dobila svoju zasluzenu :tick:, zadatak odradjen sa sve opisima teme uvod, razrada, zakljucak .. tako se deco radi domaci :deda2:
@minon bi trebalo da se ugleda na @tessinu pozrtvovanost (ne mislim , naravno na sinocnji spajz :lol:)
Uzgred, cudi me da se ovako rano izvuko iz postelje :evil: sa sve onom bajatom slikom, koja je dobila negativnu :rotf:
@ja sam spremna na lov na listive, pa do narednog izvestaja, motrice svoje Serlomsko OkO na Vas , ko drugi, do @tessa :heart2:
(sta bi ona bez budale mene :rotf:, valjda bi bila usamljena malo) Ljubim sestricu :cmok2:

Jutric :ljub:

Mislim da tessice :zag: nisam bas dobro razumela temu.. :lol: , svako po jedan list?
Moze i neko da prilozi dva lista :zkez: :lol: , na primer? :think:
Gledam onu minonovu sliku od pre deset godina , jos narednih deset ima da je potura, tu i tamo :evil: :lol: - to se odmah ne priznaje :lol:, tako da je minon u startu dobio :cross: i danas mora u malo opsezniju potragu za listicima .. :per: imace prilike, nadam se ...:)
@tessin listak je za cistu peticu :cistinaocare: i ona je odmah uredno dobila svoju zasluzenu :tick:, zadatak odradjen sa sve opisima teme uvod, razrada, zakljucak .. tako se deco radi domaci :deda2:
@minon bi trebalo da se ugleda na @tessinu pozrtvovanost (ne mislim , naravno na sinocnji spajz :lol:)
Uzgred, cudi me da se ovako rano izvuko iz postelje :evil: sa sve onom bajatom slikom, koja je dobila negativnu :rotf:
@ja sam spremna na lov na listive, pa do narednog izvestaja, motrice svoje Serlomsko OkO na Vas , ko drugi, do @tessa :heart2:
(sta bi ona bez budale mene :rotf:, valjda bi bila usamljena malo) Ljubim sestricu :cmok2:

Znači kad oduzmemo Minjonu list, dobijemo uslovno rečeno "golo nEšto" :rotf:

spali smo samo na 1 list, i to moj sparušeni :rotf:
...
Ljubim i ja tebe :cmok2: i ne znam šta bih bez tvoje pomoći :obozavam:
...
Da pojasnim....naravno da može više listova po jednoj osobi :lol: mi smo liberalnih shvatanja :rotf: ali forsiraćemo monogamiju koliko god možemo na temi :lol: pa tako radi lakšeg brojanja, molim da se makar listovi radi obeležavanja razvrstaju, a ne da budemo zatrpani gomilom lišća :lol: Može neko da priloži i tri i četiri i više, samo da su uredno priloženi i zavedeni :lol:

...
veruj mi Ptičice :cistinaocare: znam ja ove moje Mozaičare...spremni su da nas zatrpaju sa gomilom lišća, pa to niko živ neće moći da izbroji :lol:
....

videćeš....možemo svašta da očekujemo :lol:

naravno broj 21 nadam se da ćemo premašiti :lol: i ne ovo 21 nije u centimetrima, ako neko pita :lol:
....
listove na sunce! :rtfm:

kreće pregled! :cistinaocare: :lol:

Pu prva ! :D
Šta? Nisam?
eeee:cry:

- - - - - - - - - -

...samo da neka domaćica ne smota sarmu...:cry:

...npr. ona perfi ne izbiva iz kujne...:evil:
šta bre ti sarmu bi jeo
jesmo se mi još onomad lepo dogovorili da je subota lovački dan!
pa ko šta ulovi :lol:

- - - - - - - - - -

...ijaoooo... pa ja moram da repriziram svoj omiljeni listić...:rotf:

Picture060-1.jpg

Jao ja moram da repriziram svoje stihove za ovu fotku kako bi svima osećaj deža vi bio kompletan

Ispod golemog lista krije se mala glista
:ztongue:

ne znam da li od ovih listića mogu da se smotaju sarme ali ako ima neko dovoljno dokon, neka proba, pa nek nam prepriča posle. Ja moram da idem po svoj ajfon koji su serviseri za izvesnu svotu uspeli da spasu od sigurnog smrta :lol:
Pogledajte prilog 400210

Draga Perfi , od Najstroze Uciteljice Tice dobila si :tick:, ali fascinantno je to sto moras da imas po koji opusak tu negde zaturen :lol: sto je odlicno i odlicno , bravo :klap:

Ja ne ynam il je danas yamro forum il sam ja previse na netu,kontam ovo dr:lol:

Sta god da je Cicos Macos :lol: , ocekujemo jedan listic i od tebe, pa moramo sakupiti tih famoznih 21, kako kaze nasa tessa :heart:
@minon kad se razbudi mozda , il se rasvesti od igrice opet mozda :lol:.. treba da ponovi verziju LIST , naravno u onom bajatom svom stilu :lol:
..ako nije uspeo da ne bude lenjivac, kao sto jeste, bar da prilozi kakav takav list :roll:

I sada da ja odradim svoj domaci

Pogledajte prilog 400242

.. pronadjen medju izgubljenim putnicima koji nervozno cekaju bus

i uredno slozen u moju dzak torbu

Pogledajte prilog 400243

.. eto..
@perfi ..razmisljam ima dosta listova tamo kod nje :lol: , ostaje joj zadatak da ih uredno prebroji (sve do jednog :lol:), kako bi bili uredno arhivirani i slozeni na putu za 21

Srecno hvataci magle, odoh da ispijam svoju kafu i odmaram ...:ljub:

Evo ja sam uvek htela da imama neku pticicu koja ce tako povremeno da mi svrati,al ocigledno da cu morati da se zadovoljim sa pcelicom(koja svrati tako ponekad da se naloce vode,mada moguce je da ih je vise) XD
Pogledajte prilog 400244

- - - - - - - - - -

A moguce je i da su se ugnezdile tu negde blizu,ili kod mene u kutiji za roletne,brat je ved imao slicni dozivljaj sa osama pre par godina:rotf:

...ova učiteljica je mnogo opasna i stroga... nikako da kod nje prodjem zadatak...:cry:
...nekima gleda kroz prste a meni neće ni kroz list...:evil:

...tražiću njeno izuzeće... neka me tesa prihvati na svoja prsa i samo ona ocenjuje...:rumenko:

- - - - - - - - - -

Jao ja moram da repriziram svoje stihove za ovu fotku kako bi svima osećaj deža vi bio kompletan

Ispod golemog lista krije se mala glista
:ztongue:

...pa jeste... ali se zato na glistu hvataju šarani kapitalci...:rotf:

- - - - - - - - - -

Evo ja sam uvek htela da imama neku pticicu koja ce tako povremeno da mi svrati,al ocigledno da cu morati da se zadovoljim sa pcelicom(koja svrati tako ponekad da se naloce vode,mada moguce je da ih je vise) XD
Pogledajte prilog 400244

- - - - - - - - - -

A moguce je i da su se ugnezdile tu negde blizu,ili kod mene u kutiji za roletne,brat je ved imao slicni dozivljaj sa osama pre par godina:rotf:

...cicamacojka, breeee... pa ti si počela i sličice da kačiš...:lol:
...daj onaj bajs da okrenem neki krug...:)

ne znam da li od ovih listića mogu da se smotaju sarme ali ako ima neko dovoljno dokon, neka proba, pa nek nam prepriča posle. Ja moram da idem po svoj ajfon koji su serviseri za izvesnu svotu uspeli da spasu od sigurnog smrta :lol:
Pogledajte prilog 400210
Perfi ne znam šta bih ti rekla za ovu fotku :rotf:
Kod @Ptičice si dobila :tick: a kod mene bi išla na popravni, pa ovo je strašno, vidi se da si jurila po Ajfon. Kakave sarme, pa ovde sam opušak da opuška :zcepanje:
Kad pogledaš @Minjonov list (ili onu glisticu što si spominjala) ali uveličanu, da se javiš sa novim domaćim! :rtfm:

Ja ne ynam il je danas yamro forum il sam ja previse na netu,kontam ovo dr:lol:

Kontam ja @CicaMaco, da su se ovi naši Mozaičari razbežali po šumama ili koriste ovo lepo vreme da opaju paučinu :lol:

I sada da ja odradim svoj domaci

Pogledajte prilog 400242

.. pronadjen medju izgubljenim putnicima koji nervozno cekaju bus

i uredno slozen u moju dzak torbu

Pogledajte prilog 400243

.. eto..
@perfi ..razmisljam ima dosta listova tamo kod nje :lol: , ostaje joj zadatak da ih uredno prebroji (sve do jednog :lol:), kako bi bili uredno arhivirani i slozeni na putu za 21

Srecno hvataci magle, odoh da ispijam svoju kafu i odmaram ...:ljub:

E zato volim ovu temu! :zaljubljena:
Obe fotke su ti fantastične :okok:...sve imaju, pravu atomosferu ovog zadatka :heart2:
....I mislim @Ptičice da si sad upecana definitivno na fotkanje :cmok2:
....Sve mi se sviđa i emocija i kolorit....i što si prava učiteljica i pružaš primer svojim đacima :lol:
.....10+ :kiss: i odmori se, zaslužila si :tick: :heart:

razredna,
jel mogu da dobijem opravdano,
nisam kuci, na selu sam,
al obecavam da cu slikati vasar sutra,
i postaviti slikice...? :rumenko:

Ccccccc...šta ćemo da radimo sa tobom :cistinaocare: Maheru, Maheru :p
....
videćemo za te opravdane :manikir:
zavisi od sutrašnjih slikica :lol:

Pogledajte prilog 400244

- - - - - - - - - -

Pčelica došla na vodu :lol:
Nadamo se da nije upala u teglu :lol:
.....Dešavalo se da spašavam insekte iz vode.
.....Domaći se priznaje! Brojčano stanje, 3 zdrava i zelena lista, ubeleženo :tick:
...ova učiteljica je mnogo opasna i stroga... nikako da kod nje prodjem zadatak...:cry:

...tražiću njeno izuzeće... neka me tesa prihvati na svoja prsa i samo ona ocenjuje...:rumenko:
...pa jeste... ali se zato na glistu hvataju šarani kapitalci...:rotf:
- - - - - - - - - -
...cicamacojka, breeee... pa ti si počela i sličice da kačiš...:lol:

Učiteljica je stroga ali pravedna! :aha2:
A ja uvek progledavam i ne žmurim kad su strašne scene :lol:
.......
Na prsa prihvaćam samo dobre đake, ove bezobrazne što ne rade domaći obaram :rotf:
U prirodu po lišće! :rtfm:

razredna,
jel mogu da dobijem opravdano,
nisam kuci, na selu sam,
al obecavam da cu slikati vasar sutra,
i postaviti slikice...? :rumenko:

Drugar :lol:
Dobio si opravdano samo ako dokazes da si na selu, slikom naravno :zkez: ,,tako, to smo resili , bar za sada.. :D
Ako na selu nema listova, uzgred :lol: pomislicu ozbiljno da non-stop spavas na casovima :rotf: , sto nije dobro za pocetak sk.godine :deda2:

Pogledajte prilog 400244

- - - - - - - - - -

:klap:
Bravo, bravo :lol:
Imamo jos 3 sveza listica od Cice :tick: .. uredno uradjen domaci , sve pohvale :ljub: ..

To za moje izuzece ces morati da se raspitas kod Perfi, kaze Savetnik za prava ucenika neki gadan lik :lol:
Dobio si :cross: ko po obicaju :lol:, nazalost, pomislih da ces se ugledati na nase , bar strebere :lol:
ali nista :(
Ili odi na konsultacije kod @tesse, naredne nedelje su mi popunjeni svi termini :manikir:

kod ptičurine neću više da polažem...:(
Na ovo pitanje sam ti odgovorila, makar tutni neku strebersku fotku, da te uguram u raspored :lol: za ponedeljak, utorak :think:

..i tako .. :kafa:

...kako bre pedofil... pa nisam tražio da provozam tebe nego bajs... ovo drugo mi ionako svi govore...:lol:

- - - - - - - - - -

...i gde je sad ona tesa da okačim sliku i prodjem zadatak...?... kod ptičurine neću više da polažem...:(

tu sam :zper: :ceka:

- - - - - - - - - -

aaaaaaaaaaaa @Ptičice pišemo u isto vreme...sestrice :zag:

- - - - - - - - - -

Drugar :lol:
Dobio si opravdano samo ako dokazes da si na selu, slikom naravno :zkez: ,,tako, to smo resili , bar za sada.. :D

:klap:
Bravo, bravo :lol:
Imamo jos 3 sveza listica od Cice :tick: .. uredno uradjen domaci , sve pohvale :ljub: ..

To za moje izuzece ces morati da se raspitas kod Perfi, kaze Savetnik za prava ucenika neki gadan lik :lol:
Dobio si :cross: ko po obicaju :lol:, nazalost, pomislih da ces se ugledati na nase , bar strebere :lol:
ali nista :(
Ili odi na konsultacije kod @tesse, naredne nedelje su mi popunjeni svi termini :manikir:
Apsolutno se slažem sa tobom u vezi ova 3 učenika :ortakinje:
...
Nema stavovi su na usaglašeni, sa Minjonom i dalje najstrožije :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back