Nase Novine - jedini slobodni dnevni list u Srbiji koji nije pod kontrolom rezima

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.060
Ne znam dal ste primetili list "Nase Novine" na kioscima u Srbiji.

To su trenutno jedine slobodne novine u Srbiji u ovom trenutku u kojima se moze nesto sto nije po volji aktuelne vlasti.

Danas su nase novine objavile tekst "Srbija u Dubiozi - Cvijan u Dubaiju"

Zbog tog teksta SNS je pokrenuo harangu protiv ovih novina pod optuzbom da su pedofili jer su u novinama objavili sliku cvijana njegove zene i sina sa plaze u Dubajiu.

Kupujte ove novine :ok:

Podrzimo slobodu stampe i misljenja u Srbiji!

Stop tolatirarnoj diktaturi SNS-SPS rezima!

Englezi su odavno rekli "Znak da je u nekoj zemlji rezim totalitaran je kada svi mediji podrzavaju vlast u onome sto radi"

Navodno je vlasnik i urednik Antonije Kovačević. Uredivao je portal telegraf.rs koji je u vlasništvu Veselina Jevrosimovića (Komtrejd), bio glodur u Kuriru, novinarsku karijeru započeo u Ćuruvijinom Telegrafu, a kasnije radio u silnim tabloidima (većina ugašena). U emisiji "Ćirilica" se povela žučna rasprava (pljuvačina) oko nekog Krasnićija kod koga su bili prijavljeni on i onaj Vučićević dok su radili u Kuriru kod Raje Rodića.

To su trenutno jedine slobodne novine u Srbiji u ovom trenutku u kojima se moze nesto sto nije po volji aktuelne vlasti.

Zbog tog teksta SNS je pokrenuo harangu protiv ovih novina pod optuzbom da su pedofili jer su u novinama objavili sliku cvijana njegove zene i sina sa plaze u Dubajiu.

Englezi su odavno rekli "Znak da je u nekoj zemlji rezim totalitaran je kada svi mediji podrzavaju vlast u onome sto radi"

Samo jedne "slobodne" novine je evidentan znak da je opozicija dirigovana.
Kao kad je Nikolic bio opozicija.Isti ku rac , druga ambalaza.
Nema od toga nista. Svi igraju za jednog gazdu.

Kada vecina stampe bude nezavisno , onda moze da se pomene nesto o slobodnoj stampi.

14. 05. 2013. - Autor: Milan Grujić
Operativci BIA presreli direktora Naših novina i optužili ga da je delio telefone Dačića i Vučića!
Dva operativca BIA pratila su juče u belom džipu, a zatim presrela ispred kuće u kojoj stanuje, direktora Naših novina Vuka Vučurevića, objavio je taj list.
Vuk-Vucurevic.jpg
Oni su se legitimisali, a zatim rekli Vučureviću da imaju saznanja da je on učestvovao u objavljivanju telefona premijera i prvog potpredsednika Vlade, Ivice Dačića i Aleksandra Vučića, pišu Naše novine.
- Vozeći ka stanu primetio sam da me sve vreme u stopu prati beli džip. Gde god bih ja skrenuo, skrenuli bi i oni, sve dok nisam parkirao kola ispred zgrade u kojoj živim. Ta da su iz njega istrčala dvojica momaka, preprečila mi put, legitimisala se kao radnici BIA i rekli mi da imaju saznanja da sam učestvovao u famoznom objavljivanju telefonskih brojeva najviših državnih funkcionera Aleksandra Vučića i Ivice Dačića, da bi mi nakon legitimisanja saopštili da ću tim povodom biti pozvan i na informativni razgovor - rekao je Vučurević za Naše.
On je dodao da su operativci BIA prokomentarisali da pisanje Naših novina direktno podriva državnu politiku i napore vlasti i upitali ga da li su svesni šta time čine.
Vučurević je priču da je on učestvovao u objavljivanju telefona Dačića i Vučića okarakterisao kao smešnu i izmišljenu i dodao da sve ovo doživljava kao klasičan pritisak na medij koji ne piše ono što bi vlast volela da čita.
Predsednica Udruženja novinara Srbije Ljiljana Smajlović rekla je da ovaj slučaj "može da se tretira kao neka vrsta uznemiravanja":
- Ako su operativci hteli da pozovu direktora na razgovor, zašto to nisu učinili, zašto su dolazili samo da najave da će ga pozvati? Važno je da hitno dobijemo odgovor na to pitanje jer su Naše novine upadljivo kritički raspoložene u odnosu na sadašnju vlast. To znači da svaki potez vlasti prema Našim iziskuje pažnju - rekla je predsednica UNS-a.

Ahahahah, kako si se sad ispalio, Tihi :cepanje:

Nase novine su u stvari onaj ugaseni ``Press``, dakle, Djidove novine, ista ekipa, isto odstojanje, ali si ti toliko, neverovatno glup da to ukapiras.

:hahaha1: Sta kaze, ``kupujte ove novine, ljudi`` da pomognemo slobodu medija, da pomognemo Djilasa :cepanje:

Ahahahah, kako si se sad ispalio, Tihi :cepanje:

Nase novine su u stvari onaj ugaseni ``Press``, dakle, Djidove novine, ista ekipa, isto odstojanje, ali si ti toliko, neverovatno glup da to ukapiras.

:hahaha1: Sta kaze, ``kupujte ove novine, ljudi`` da pomognemo slobodu medija, da pomognemo Djilasa :cepanje:

moguce ne ulazim u to. Ali trenutno su jedino svetlo u mraku svih ostalih dnevnih listova u Srbiji koji su pod kontrolom SNS-a i DS-a svi do jednog.

Tj Nemacke.

moguce ne ulazim u to. Ali trenutno su jedino svetlo u mraku svih ostalih dnevnih listova u Srbiji koji su pod kontrolom SNS-a i DS-a svi do jednog.

Tj Nemacke.

Ne ulazis ti ni u kucu lako, vidim ja :hahaha1:

Nabio bre 4 i kusur banki u guzicu i jos ne kontas da nema nezavisnih medija. Skroz si prs`o, Tihi, pobratime.

Ili mozda...`ajde priznaj, kol`ko te Djido placa da ga promovises :mrgreen:

Back