Naše Kafanče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
trick-trick:
jao kako me nerviraju devojke sa c ronaldom...znachi pazi...da bi neko igrao fudbal dobro ne mora svaka devojka da se lozhi na njega...da poredite bilo kojeg fudbalra i c ronalda,svaka devojka koja bi dosha na tu temu,bi glasala za njega...razumem da on dobro igra..(bar je igrao)...a nijedna ga ne voli zbog tog....:-|
Slazem se...e a shta ja da tio kazem kad mi se 2 od 3 najbolje drugarice pale na njega...pa samo o njemu prichaju...ju CR uradi ovo,yu Gemma ga vara sa Smithom ( :twisted: ),yu on ima novu gajbu,yu rekao je ovo,rekao je ono...ju CR ppishta golubove,...:roll:
E da sam Anja ovo prochita ubila bi me...:( :lol:

lol...ja sam moj nik isto dao po muzicharu...trick trick je raper iz detroita..akd sam se regovao,bash sam bio zaljudjen pesmom eminem feat trick trick-welcome 2 detrit....
pa ..chisto onako..palo mi na pamet..i sada sa svuda trick-trick..dodushe..ne znam shto,ali u skorije vreme uvek izmjedju ova dva trick..stavim 4 crtice... trick----trick

trick-trick:
lol...ja sam moj nik isto dao po muzicharu...trick trick je raper iz detroita..akd sam se regovao,bash sam bio zaljudjen pesmom eminem feat trick trick-welcome 2 detrit....
pa ..chisto onako..palo mi na pamet..i sada sa svuda trick-trick..dodushe..ne znam shto,ali u skorije vreme uvek izmjedju ova dva trick..stavim 4 crtice... trick----trick
ma bolje je samo trick-trick

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back