Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
Kako sam pametna..........................trick-trick:ne..samo sam aj hoper...eventualno ivam malo...D:
massa...yep...;D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako sam pametna..........................trick-trick:ne..samo sam aj hoper...eventualno ivam malo...D:
massa...yep...;D
Slazem se...e a shta ja da tio kazem kad mi se 2 od 3 najbolje drugarice pale na njega...pa samo o njemu prichaju...ju CR uradi ovo,yu Gemma ga vara sa Smithom (trick-trick:jao kako me nerviraju devojke sa c ronaldom...znachi pazi...da bi neko igrao fudbal dobro ne mora svaka devojka da se lozhi na njega...da poredite bilo kojeg fudbalra i c ronalda,svaka devojka koja bi dosha na tu temu,bi glasala za njega...razumem da on dobro igra..(bar je igrao)...a nijedna ga ne voli zbog tog....:-|

Ja ne...e ljudi chita neko TEMPO?Jedi Master:Vi ste neki hoperi?

E sad u novcaniku,pa ako ga volim necu maje ti da nosim sve njegove slike!Ma poruci mu da ne zaboravi da stavi i pod jastuk!trick-trick:pa ok..al ti si makar realna...al znash koliko devojaka znam...
ma..pazi ..kad imam ortaka koji drzhi sliku C ronalda u novchaniku,o chemu mi prichamo ovde...;D

trick-trick:da moj drug prochita da sam rekao da drzhi slidzhu u novchaniku i on bi mene ubio...to..teshko da bi mogao..bar bi pokushao...![]()

Reaper_girlRyD:Rekla sam da hocu...samo da mi admin odgovori na pp...
E a koji da mi bude novi nick? :?
Ja sam htela da budem Immortal_girl ali je neka devojka vec uzela taj nick...aleksandra_93:Reaper_girl

ma bolje je samo trick-tricktrick-trick:lol...ja sam moj nik isto dao po muzicharu...trick trick je raper iz detroita..akd sam se regovao,bash sam bio zaljudjen pesmom eminem feat trick trick-welcome 2 detrit....
pa ..chisto onako..palo mi na pamet..i sada sa svuda trick-trick..dodushe..ne znam shto,ali u skorije vreme uvek izmjedju ova dva trick..stavim 4 crtice... trick----trick
Ja ne volem, ja volem :ivam91:ja volem hip hop.... 8)
I mene cudi sto ga nema obicno dodje oko 9 mislim svakog dana dodje!RyD:E a gde je Marko (aka Baja mali Knindza) ja kad god dodjem ovde on je tu...a sada ga nema...
RyD:Ja sam htela da budem Immortal_girl ali je neka devojka vec uzela taj nick...![]()
Pa nije on u teretani po celu noc!trick-trick:baja...teretana....
Ne verujem,ne bi on propustio seriju ni za sta!trick-trick:ma shta ja znam..tako je rekao..mozha je na putu kuci.....
najjaca pesma ikad....SHARGAREPA:Ja ne volem, ja volem :
E Alex hvala shto se trudish...ideje su ti super...aleksandra_93:stavi frozen angel ...frozen girl...
sweet sacrifice...
lost in the shadows
blabla