trick-trick
Ističe se
- Poruka
- 2.919
Roberta y Diego..muhahaha....
wow...jbt pashu sa fotelje....

wow...jbt pashu sa fotelje....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

rebeldealeksandra_93:sta sa njima?
to oni iz rebelde way erreeway
kako vec
Yu...ma ja Dul i dalje volim...ali su me smorili...znam kada ce ko shta reci...slike sam prestala da skupljam...novine stalno pishu o njima i erreway..Masin fan:Sto????A ja ih bas obozavam!
Pa to nije fer...Rekla sam da hocu...samo da mi admin odgovori na pp...aleksandra_93:ahaaaa znam Ryd
ahaa
joj natasa menjaj to..molim te
ryd - shit...jbg
Najvise o njima neka pisu posebno o C.Ronaldu!RyD:Yu...ma ja Dul i dalje volim...ali su me smorili...znam kada ce ko shta reci...slike sam prestala da skupljam...novine stalno pishu o njima i erreway..
Umesto da pishu o JJ,Noletu, Ani...Manchester United-u...Newcastle United-u...i niko ne pishe o BON JOVI-u i EVANESCENCE...Pa to nije fer...
HEY!Jedi Master:Aloha.
Jer ti to onaj sto si danas skinuo pesme od njega???trick-trick:ma prichaj mi o tome...
jel neko od vas chuo za chamillionaire-a..ne verujem...
a lik ce vervatno pregaziti i 50-ja i kayne west..tj njihove nove albume....
a u npr bravu se nije ni jednom pojavio..a ima najprodavaniji ringtone svih vremena i duet godine 2005/2006..smeshno..;Di da...nagrada naj rap novajlije...
JBT i Cristiano Ronaldo...i o njemu previshe pishu...Masin fan:Najvise o njima neka pisu posebno o C.Ronaldu!
Pa nisam ja kriva sto ga obozavam............trick-trick:jao kako me nerviraju devojke sa c ronaldom...znachi pazi...da bi neko igrao fudbal dobro ne mora svaka devojka da se lozhi na njega...da poredite bilo kojeg fudbalra i c ronalda,svaka devojka koja bi dosha na tu temu,bi glasala za njega...razumem da on dobro igra..(bar je igrao)...a nijedna ga ne voli zbog tog....:-|
ja ne.Jedi Master:Vi ste neki hoperi?