Naše Kafanče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Masin fan:
Sto????A ja ih bas obozavam!
Yu...ma ja Dul i dalje volim...ali su me smorili...znam kada ce ko shta reci...slike sam prestala da skupljam...novine stalno pishu o njima i erreway..:roll:
Umesto da pishu o JJ,Noletu, Ani...Manchester United-u...Newcastle United-u...i niko ne pishe o BON JOVI-u i EVANESCENCE...:( Pa to nije fer...

RyD:
Yu...ma ja Dul i dalje volim...ali su me smorili...znam kada ce ko shta reci...slike sam prestala da skupljam...novine stalno pishu o njima i erreway..:roll:
Umesto da pishu o JJ,Noletu, Ani...Manchester United-u...Newcastle United-u...i niko ne pishe o BON JOVI-u i EVANESCENCE...:( Pa to nije fer...
Najvise o njima neka pisu posebno o C.Ronaldu!

ma prichaj mi o tome...
jel neko od vas chuo za chamillionaire-a..ne verujem...
a lik ce vervatno pregaziti i 50-ja i kayne west..tj njihove nove albume....
a u npr bravu se nije ni jednom pojavio..a ima najprodavaniji ringtone svih vremena i duet godine 2005/2006..smeshno..;Di da...nagrada naj rap novajlije...

trick-trick:
ma prichaj mi o tome...
jel neko od vas chuo za chamillionaire-a..ne verujem...
a lik ce vervatno pregaziti i 50-ja i kayne west..tj njihove nove albume....
a u npr bravu se nije ni jednom pojavio..a ima najprodavaniji ringtone svih vremena i duet godine 2005/2006..smeshno..;Di da...nagrada naj rap novajlije...
Jer ti to onaj sto si danas skinuo pesme od njega???

Masin fan:
Najvise o njima neka pisu posebno o C.Ronaldu!
JBT i Cristiano Ronaldo...i o njemu previshe pishu...:roll:

JBT BRAVO pishe samo o PCD,Nelly Furtado,Rihanni,J.Timberakeu,50 centu.Avri,TH (e od njih se jezim...ma sizu mi se shishke kad neko spomene Billa i Toma...i po celoj shkoli i Weselom Centru pishe Jeca i Bill,Mima i Tom...omb...:roll: )...
A pa vreme je da pishu i o sportu,Evanescence,E ponekad ima neshto o HIM-u,Linkin Park...a bre sranje...:roll:

CR nije centar sveta...a gde su tu Kaka,Alan Smith,Quaresma i CO. ???

jao kako me nerviraju devojke sa c ronaldom...znachi pazi...da bi neko igrao fudbal dobro ne mora svaka devojka da se lozhi na njega...da poredite bilo kojeg fudbalra i c ronalda,svaka devojka koja bi dosha na tu temu,bi glasala za njega...razumem da on dobro igra..(bar je igrao)...a nijedna ga ne voli zbog tog....:-|

trick-trick:
jao kako me nerviraju devojke sa c ronaldom...znachi pazi...da bi neko igrao fudbal dobro ne mora svaka devojka da se lozhi na njega...da poredite bilo kojeg fudbalra i c ronalda,svaka devojka koja bi dosha na tu temu,bi glasala za njega...razumem da on dobro igra..(bar je igrao)...a nijedna ga ne voli zbog tog....:-|
Pa nisam ja kriva sto ga obozavam............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back