strelac95
Zainteresovan član
- Poruka
- 256
Juhu. Ima li koga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam tu...strelac95:Juhu. Ima li koga?
I kako bilo u školi?Ninchu:djeste,ljudovi?????sad sam stigla iz shkole....
ma u shkoli je bilo ludo....tebi??a ruka bolje!!!! :-DNaughty_Angel:I kako bilo u školi?Kako ti je ruka?
Meni je bilo super... Danas sam imala prvi čas hemije...Ninchu:ma u shkoli je bilo ludo....tebi??a ruka bolje!!!! :-D
a koji si ti sad razred???jel 7??Naughty_Angel:Meni je bilo super... Danas sam imala prvi čas fizike...![]()
:shock:strelac95:Ja sam imao prvi cas muzicko. Pevali smo Boze Pravde dok je nastavnik svirao na sentisajzeru.

Ahaaaa...Ninchu:a koji si ti sad razred???jel 7??
kome bre da kazesh ako mislish na mene ja te i ne pitam...strelac95:Zini da ti kazem.
Ninchu::shock:![]()
Jesam....sada nas u shkoli zovu gospoda osmaci......Naughty_Angel:Ahaaaa...Ti sad 8-mi,jel?

Ma ne kažem ja koji sam prvi čas imala,nego da sam prvi put uopšte imala hemiju...strelac95:Ja sam imao prvi cas muzicko. Pevali smo Boze Pravde dok je nastavnik svirao na sentisajzeru.
Mi ćemo sledeće dve godine biti najstariji u smeni...Ninchu:Jesam....sada nas u shkoli zovu gospoda osmaci......![]()

a ja sada pocela da pishem gde je baja......evo nishta...ti??Baja-mali-Knindza:cao swima.
Sta radite?
Ništa,evo malo ćaskamo... Šta ti?Baja-mali-Knindza:cao swima.
Sta radite?
Ninchu:kome bre da kazesh ako mislish na mene ja te i ne pitam...
WIDIM.......strelac95:Izvini ali mislio sam da si mene pitala. Zar ne vidis da sam je obrisao?
Naughty_Angel:Ma ne kažem ja koji sam prvi čas imala,nego da sam prvi put uopšte imala hemiju...![]()