- Poruka
- 3.111
ja sam mislio da mislis na PIJANICE.Masin fan:Pa muskarci ocigledno...................
ali nije svako pijanac ko pije!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam mislio da mislis na PIJANICE.Masin fan:Pa muskarci ocigledno...................
Ma nisam na njih mislila!Od njih bog digo ruke,ali da vidis kad cura pije nema granicu uzas......Baja-mali-Knindza:ja sam mislio da mislis na PIJANICE.
ali nije svako pijanac ko pije!
da da. Ali mora da si i ti nekad probala alkohom. Pa cak i napila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Masin fan:Ma nisam na njih mislila!Od njih bog digo ruke,ali da vidis kad cura pije nema granicu uzas......
Pa naravno sta si mislio da cemo zapustiti......................shegi2:pravljenje teme je svrseno za goste kafane precica>>>>>>> http://forum.krstarica.com/threads/168675
molim vas odrzavajte temu
Iskreno jesam za Novu godinu gorki list ali samo casu i nisam se napila tad i vise nikad!Baja-mali-Knindza:da da. Ali mora da si i ti nekad probala alkohom. Pa cak i napila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
au nije valjda da si gorki list pila?Masin fan:Iskreno jesam za Novu godinu gorki list ali samo casu i nisam se napila tad i vise nikad!
Znam.................shegi2:to je gadno pice u PM mrzim ga
Jo jesam.Sto???Baja-mali-Knindza:au nije valjda da si gorki list pila?
nema gore alkoholno pice od tog.Masin fan:Jo jesam.Sto???
Pa morala sam,a pivo u zivotu vise ne bih pila!Baja-mali-Knindza:nema gore alkoholno pice od tog.
Ma pivo je zakon!!!!
znaci da si pila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Masin fan:Pa morala sam,a pivo u zivotu vise ne bih pila!
Da kad me brat zeznuo umesto jabuke dao mi pivo a ja bila zedna pola sata sam povracala!Baja-mali-Knindza:znaci da si pila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink: :wink: :wink:
Masin fan:Da kad me brat zeznuo umesto jabuke dao mi pivo a ja bila zedna pola sata sam povracala!

Da skoro celu casu.....uzas.....Baja-mali-Knindza:
Pa mora da si mnogo popila cim si povracala
PozzzzzNBG_GIRL:e ja sad idem u skolu
dovidjenjce