Ninchu
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
pa otkud znam, da je to bash godishte....Baja-mali-Knindza:Pa vidis da mu pise 95 :-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa otkud znam, da je to bash godishte....Baja-mali-Knindza:Pa vidis da mu pise 95 :-)

Oooo... Cao srce.Naughty_Angel:Pozzz,ljudi... Pa šta ima kod vas?![]()
cao,evo nishta....odo da pishem domaci pa cu da dodjem kasnije....Naughty_Angel:Pozzz,ljudi... Pa šta ima kod vas?![]()

Caos Nina!!!!!Ninchu:cao,evo nishta....odo da pishem domaci pa cu da dodjem kasnije....![]()
Ma nema ništa... I ja moram da radim domaći,ali me taaaaaaaaaako mrziiiiiii... I to još domaćiBaja-mali-Knindza:Oooo... Cao srce.
Evo uzivamo. U "skoli"....
Sta ima kod tebe?
Ja cu sad da idem da spavam. Umoran sam!!!!!!Naughty_Angel:Ma nema ništa... I ja moram da radim domaći,ali me taaaaaaaaaako mrziiiiiii... I to još domaći
iz matematike... Ostaću ja još malo,pa i ja moram da idem...
Ti bi samo spavao...Baja-mali-Knindza:Ja cu sad da idem da spavam. Umoran sam!!!!!!
jbg kad rano ustajem za skolu. a uvece radim nesto pa tako da nemam mnogo vremena.Naughty_Angel:Ti bi samo spavao...![]()
Pa onda idem i ja... Da radim domaći...Baja-mali-Knindza:jbg kad rano ustajem za skolu. a uvece radim nesto pa tako da nemam mnogo vremena.
I bolje to vreme sto imam da ospavam jer sam mnogo umoran

oces da ti pomognem nestoNaughty_Angel:Pa onda idem i ja... Da radim domaći...![]()
Hvala ti,al' ne treba...Baja-mali-Knindza:oces da ti pomognem nesto![]()
ne znam ti ja to.Naughty_Angel:Hvala ti,al' ne treba...Meni treba pomoć za fiziku...
Ništa ne znam...
Lepo spavaj...Baja-mali-Knindza:ne znam ti ja to.
Idem da *pavam!
Caos!!!
Evo tu smo ja i Nina...BELFABIO:ja ovde gladan i zedan a konobarice u skoli
e ne more to tako