Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
A ja popodne!A pa znam a cu jos malo i odo da spavam bas sam umorna prvi dan 7 casova!Baja-mali-Knindza:Pa ja sam isao pre podne u skolu. pa sam spavao umoran sam bio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja popodne!A pa znam a cu jos malo i odo da spavam bas sam umorna prvi dan 7 casova!Baja-mali-Knindza:Pa ja sam isao pre podne u skolu. pa sam spavao umoran sam bio
ma i mi smo imali 7 casa.Masin fan:A ja popodne!A pa znam a cu jos malo i odo da spavam bas sam umorna prvi dan 7 casova!

Pa ti kad si druga god a ja sto neznam ni gde mi je ucionica.......................Baja-mali-Knindza:ma i mi smo imali 7 casa.
Ali kuliranje.
Vatali smo zjale ceo dan u skoli!![]()
![]()

da nedostaje mi toMasin fan:Pa da tako je i meni sada jos upoznajem novo drustvo ma sta da ti pricam extra pa i sam znas!
A jel si se snasla u novom drustvu.?Masin fan:Pa ti kad si druga god a ja sto neznam ni gde mi je ucionica.......................![]()
Da cool su mislim ovi na mojoj godini ostale ne bih da komentarisem!Baja-mali-Knindza:A jel si se snasla u novom drustvu.?
I meni ce nedostajati jer je danas bio najlepsi dan u mom zivotu!BELFABIO:da nedostaje mi to
Da!!!!!BELFABIO:a Masin fan ide u prvi srednje????????
A pa hvala ja sam upisala informaticku gimnaziju pa cu fon u bg!BELFABIO:o cestitam na novom pocetku nisam znao
koja struka
cao duso vrati nam se sto pre!!!Ninchu:cao,bajo srce!!!!!!wracam se za pola sata!ljubim was!!!!!!!!

wratila sam se........... :-DBaja-mali-Knindza:cao duso vrati nam se sto pre!!!
srce caos.NBG_GIRL:ljudovi dobar dan
danas prvi dan u skolici
i danas mi je bio prvi put u zivotu da se radujem skoli
toliko sam se radovalaq da sam na kraju cetvrtog casa bacila svesku kroz prozor
dakle konobar kao i uvek ice tea please
glupo pitanje.Ninchu:pa ljudi jel sam wam nedostajala????