- Poruka
- 765
ovo je za mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s tobom mozda jer sam uzasno besna,inace u drugim okolnostima nikada!Baja-mali-Knindza:Nije valjda da bi se svadjala samnom
![]()
Misliš na mene?? Pa ja malo zabušavam,pa kad dodje šef ja se pravim vredna...shegi4:samo molim te pazi ,jutros sam mijenjao stolnjake ,tako da su sada cisti...necu da mi sef dadne otkaz...tebe vec duze vrijeme nema na poslu...8-)

Izvini...to je tebi mama davala kad si bio mali...Baja-mali-Knindza:moze shegi smo da nema cucla
![]()
ako bude malo...Baja-mali-Knindza:to shegi.
tako moze.
bice dosta dve flase valjda
Aleksandra,nemoj da se ljutiš,ali mene počinju da nerviraju takvi kao ti...aleksandra_93:chat room tema obrisana?
posto su i moji postovi
lol
konacno se sredjuje humor
fala admine![]()
tako te volim!!!Naughty_Angel:Aleksandra,nemoj da se ljutiš,ali mene počinju da nerviraju takvi kao ti...
Ako se otvori tema šta tebe boli uvo da l' je glupa ili ne...
Zaebavaj se na njoj dok možeš,pa ako je admin obriše,pa šta...
Dobro... Sledeća mušterija je moja...shegi4:ej naughty pomozi malo ...moja smijena zavrsava za 5 min....puna je kafana
dashegi4:Mi smo se onoliko bunili za spam...ovdije mozemo i da spamujemo i da postavljamo slike i...da locemo
I ja tebe volim...Baja-mali-Knindza:tako te volim!!!

Ne budi tužan... Ti znaš da te ja volim...shegi4:a shta je ovo...mene niko nevoli...smrc