- Poruka
- 42.590
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...hani je veoma lepa zena...Ma evo me, lamentiram nad Haninom fotkom...
Nego, gledam, gledam i uživam u njenoj i marininoj yeburljivosti i nešto primećujem... Hani, dušo, mislim da ti takav, polukružni oblik obrva ne stoji baš najbolje... iščupkaj to drugačije, horizontalnije... ljubi te Kojot u okce : )

Ma evo me, lamentiram nad Haninom fotkom...
Nego, gledam, gledam i uživam u njenoj i marininoj yeburljivosti i nešto primećujem... Hani, dušo, mislim da ti takav, polukružni oblik obrva ne stoji baš najbolje... iščupkaj to drugačije, horizontalnije... ljubi te Kojot u okce : )

Eto, što ja ne "kačim" lice svoje!!! Od vratića nadole može...![]()
Verovatno sad očekuješ od Kojota da (i) te izljubi, od vrata nadole, pošto okce nemaš? Ljubimm...Eto, što ja ne "kačim" lice svoje!!! Od vratića nadole može...![]()

Ajoj, ajde da ti vidim oci, slobodno postavi fotografiju. Makar za moje oci 8)... ma, imam obrve al kakvi ste- gledaćete mi u bore, pore, mitisere, bubuljice...A lepotu mojih očiju niko neće ni da primeti!![]()
Verovatno sad očekuješ od Kojota da (i) te izljubi, od vrata nadole, pošto okce nemaš?![]()

Ćao Šizi Mizi.Ooooooooooooooo Kojote !
Pa ti si živ ?
I u dobroj staroj formi ?

Pevaj, ko si ti?e marina bre..jel moze neka zena da dobije kompliment, a da se ti ne nacrtas?![]()
Ćao Šizi Mizi.
Želiš da lično proveriš Kojotovu formu, ili ćeš ovlasti nekoga?
Zasto ja imam neko misljenje da Marina lici na ovu zensku s njenog avatara![]()

...ma, jok, bre....![]()

nije te informisala tajna obavestajna sluzba?Pevaj, ko si ti?

)
)oh...ako ne znas..znaci da nisi mislio ozbiljno...Heh, pas laje - vetar nosi
Pevaj, ko si bre(c), miljenice moja!
(da nije prenickovani rasta, mayku mu božju?!)