metacortex
Gost
- Poruka
- 785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ух што је добра ова фотографија, као да је са снимања филма Инсепшн, је.боте баш је добра![]()
Šta znam, to je individualno. ja recimo dobijam frasove kad vidim da neko dođe i okači 6 svojih fotki , svaku zasebno.
Em što je tehnički spam em što mi ide na živce kad svakih 10 sekundi iskače novo obaveštenje o postu.
Radije vidim sve to u jednom postu.
Evo bas razmisljam sta je najzgodnije. Verovatno je preglednije kada ima do tri fotke u postu.
Vidi ti njega!
Juce je postao moderator, a vec je poceo da pravi reda !![]()
Ма, добро, може, рецимо, и 2, највише 3 у једном посту, али најбитније је да буде између њих размак, да свака "дише".![]()
Jedan savet za neke,posto vidim da mnogi glavni predmet fotografisanja stavljaju u sredinu da to ne rade(ima izuzetaka kad se stavlja na sredinu,ali kompozicija mora da se uklapa uz to),nego da ga stave u zlatni presek https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...wJX-3rvVZnvziFIly5XfUAPAVrDKmRRZYK17wM_Ge_JWg ovde se vidi kako to izgleda,znaci tamo gde se preseku linije
Обоје сте у праву.Jovana, zlatni ili srebrni, ovo je pdf Naše AMATERSKE fotografije.
Znam sve to što pišeš ali to nije uslov da fotka bude dobra ili slika ili crtež
Ovo mesto je za nas sa dušom, a ne sa kritičkim osvrtom zlatnog preseka kompozicije
Nije to uslov naravno,ali vizuelno slika izgleda lepse...Ja sam zavrsila kurs elementarne fotografije ali sam i ja ipak amater i ako znam dosta ''fora'' i pravila fotografije...Nisam nista lose mislila i ti nisi jedini ovde tako da se nisam tebi licno obratila,nego svima ovde tako da verujem da bi mnoge interesovalo.Zar ne?