NASA zataškava dokaze o postojanju vanzemaljaca?

Ovo bi mogao biti kakav asteroid ili tako nesto, posto ocigledno pada ka Suncu. Da li je moguce da na toj razdaljini od sunca bude jos uvek u stanju tela (mislim, da se nije dezintegrisao) ne znam, ali najvise mi lici na tako nesto. Takodje dimenzije se verovatno mogu pretpostaviti od strane stucnjaka.

Ako je telo tako veliko kao jedna planeta, onda se zaista postavlja pitanje sta je to, nebitno da li je UFO ili planeta, odnosno kako je promaklo posmatranjima, odakle je doslo i sl. U svakom slucaju ne lici na gresku zbog digitalizacije slike ili tako nesto, vec kao pravi objekt koji ide ka Suncu.

Ljudi...nesto ogromno je uronilo u sunce...najverovatnije kometa koja zbog isparavanja (inace su sastavljene od leda i kojecega) izgleda na snimku mnogo veca nego sto jeste....
Ako je to UFO koji je udario u Sunce, treba se zapitati koliko je ta tehnologija vanzemaljaca pouzdana, bez obzira na resurse i mogucnost sazdavanja takvog jednog objekta.....Alo: udarili su u daleko najveci objekat u inace velikom suncevom sistemu...to ti je kao klikerom da gadjas antenu na Avali, a pogodis trolu koja stoji na Slaviji
Ako nije UFO, cemu diskusija?Bilo pa proslo....

Evo ga još jedan "snimak"

Sad deluje još urnebesnije

...ovaj...a sta je to na ovom snimku urnebesnije u odnosu na Ozijev? Miki Maus sedi na letelici, sta?

Ako je ovo laznjak i neka je. Sta god stavljali na taj youtube, dobro je....drzi nam pozornost, opominje nas da reagujemo, procenjujemo, uporedjujemo, donosimo sud, moralisemo...

Uostalom, zasto je nemoguce? Zasto bi nasi zakoni postojanja, pojmljivi nasem stepenu razvoja bili isti u svakom kutku svemira?:rtfm: To sto sad izgleda nemoguce, ne znaci da ce tako ostati i generacijama koje dolaze posle nas....nauka ubrzava sve vise i
srecom da postoje ljudi ispred svog vremena, zahvaljujuci kojima znamo sve sto znamo, a opet, verovatno znamo onoliko koliko treba da znamo...sve preko toga se vec nalazi u necijim rukama.

Sve je moguce i nista nije nemoguce.
Mozda jednog lepog suncanog popodneva, za milion godina po nasem racunanju vremena, (a po necijem drugacijem merenju, proslo jedva godinu dana), nekom zatreba brod kojeg je parkirao u Suncevom sistemu i daljinskim upravljacem pozove Zemlju, koja ce polako zabrundati, ukljuciti pogon na sva cetiri, petsest... i vozi miskoooo.... a mi, alge nahvatane na povrsini broda ima u cudu da otpadamo jedna po jedna sa vozila... ko onaj policajac sto je rekao...."onda su oni cimnuli volanom i ja sam otpao sa haube"...
Sta, kao nemoguce je, m?

Uzgred, ovo odlican scenario za Besson-a. :manikir:

Back