nasa mala sekta

E zete... Ha! Istina imala sam tvoju podrsku u povratku kuci, ali naci kinesku ekskurziju koja je samo rekla Mi smo u pivnici (da li treba da spominjem da Skadarlija ima 3 pivnice... i da su se spakovali unutra gde ih niko ne moze naci?!).. Trebalo videti kako balansiran na stiklama i gazim po kaldrmi... Drago mi je sto niste imali to zadovoljstvo. :wink:

Incognito:
Betty:
Inace, Zak od sto kila je jedva izasao iz auta na autokomandi. A zasto je izasao na Autokomandi kad stanujde na Banjici? Da bi nesto zavrsio S NEKIM TIPOM. Ja i G-rock ostadosmo zbunjeni, da covek misli na ispite i u pola tri nocu!!!!

Ma ja znam sto... valjda mu tako lakse da stigne do 'Plavog mosta' da se 'olaksa' (ravan put - nema gde da se izgubi!) :lol: :lol: :lol:

A usput... Zaka nesto nema od sinoc :roll:
----------------------------------------------------
Inco bruko vidjen si kod plavog mosta...Sada si me stvarno razocarao. :twisted:
P.S.Ebiga,zgrade na konjarniku su vise no sto su neki mislili... 8)

Guardian:
Betty:
I sad se svi pitamo koje je godiste Guardianova guza(za bradavicu smo ustanovili na rostilju)

Eeeeeee...ima ona stara srpska poslovica koja glasi "Dash im bradavicu, a one oce celu guzu!" ps. da ne bude zabune - nemam bradavicu na dupetu! (ovo mi lea sugerise, a meni nikako ne ide u glavu sta oce da kaze! Al' zna ona sta prica!)

dao si mi ideju - da otvorimo na forumu poznanstav da primamo u sektu SAMO i ISKLJUCIVO tipove sa bradavicom na dupetu. i devojke, takodje.
btw. cudo da nema reakcije na zakovih 13 cm... :?

....OVO SU SMAS PORUKE IZMEDJU MENE I LURCHA:
JA rastamannu "mili ne znam da li si video 3,14chweiss na forumu ali forvardovacu ti sms sto mi poslao lurch"

LURCH "nisam gledao u zaka dok sam glado bradavice nego u tebe. btw. nisam ih gladio al nek ostane tako zvoci intresantno ako bi ih nekA FORUM GIRL...mmmmm..."

(sta bi sa onim ja hocu samo da se druzim? i stidljiv sam ja stidljiva si i ti.... :? i sta bi ti to voleo da ti neko sa foruma radio sa bradavicama?)

JA LURCHU "oooooo, pa ti bi da se upises u respect dupeta! izvini ali najvise sto mozes je da budes 'sumnjiv'. Pored Gardijana niko nema shanse.... :lol: "

however....ispravka/
LURCH (JAPATI) NEMA COSAVO NEGO IZUZETNO SUMNJIVO DUPE....
al ce se naradis do respect statusa.....(compliments for guardian)

Ja? Nervozan? Tako nesto se jos nije desilo, a nadam se da nece ni u buducnosti... ;) Naprotiv, bash sam raspolozan posto sam konacno zavrsio jedan poslic na kome radim mesecima, pa cu sad imati vise slobodnog vremena...

A uostalom, ja nista nisam rekao sto ne bi smelo u javnost... Svoje mracne tajne drzim samo za sebe :twisted: :twisted: :twisted:

Ja jedino da upozorim... jer ko zna sta sve vi razmenjujte preko SMS-a i ostalih van-forumskih vidova komunikacije, pa kad nesto procuri u javnost (i eventualno izadje u Politici ;)), eto belaja... :D

rastamann:
Ispljuvaste me na sve strane, to nije lepo, ja da vam kazem...

Ma ko tebe pljuje... ne bi tebe tetka Betty ni za karton vinjaka :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Greetings in the name of His Imperal Majesty, Emperor Haile Selassie I, King of Kings, Lord of Lords, The Conguering Lion Of The Tribe Of Judah. Rasta know InI, the Rasta know that His Imperial Majesty Emperor Haile Selassie I is the Messiah as prophesized in the bible. Rasta doesn’t believe, he knows. InI know that His Imperial Majesty Emperor Haile Selassie I is a direct descendent of David; 225th in line of Ethiopian kings stretching in unbroken succession from the time of King Solomon and Queen of Sheba. InI know he is the King of kings, Lord of lords, and the Conquering Lion of the Tribe of Judah. InI know his name Jah Rastafari shall reign supreme forever. InI know he is the root of David. Rev. 5:2-5, And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book and loose the seals thereof? And no man in heaven, nor in earth, neither under the earth, was able to open the book, nor to look thereon. And I wept much, because no man was found worthy to open and to read the book, neither to look thereon. And one of the elders saith unto me, Weep not: behold, the Lion of the tribe of Judah, the root David, hath prevailed to open the book, and to loose the seven seals thereof.

Betty:
hehe...inco....ma rastamnn je Bettino srce medeno.....

pazi naftalin
devil.gif

Back