lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Citala, gledala 1. epizodu, veoma zadovoljna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je takav, u pravu si da nije za mene. Ja više volim nešto tipa Agate Kristi, zapažanja i povezivanja bez krvavih detalja i spajanja dlaka, što reče kolega iznad citirajući VukaNije on za tebe, suviše brutalan, dosta zalazi u jezive detalje, uz mnogo krvi i gadosti.
Ovu poslednju nisam čitao, ali jesam neke, ranije...
Nije on za tebe, suviše brutalan, dosta zalazi u jezive detalje, uz mnogo krvi i gadosti.
Ovu poslednju nisam čitao, ali jesam neke, ranije...
Svakako je prva Saptac. Posle nje, ako ti se svidi, mozes redom... nadji na netu redosled, ne znam napamet.
Занимљиво је да су обојица екранизовани. По књизи "Ноћ ми те узима" је урађен филм који се зове нешто као "Девојка у магли", чини ми се. Италијански. Наравно, као и сви филмови рађени по књигама, није ни прићи књизи. Кобена нисам читала, само сам гледала више серија по његовим новелама на Нетфликсу и баш сам такав неки осећај имала - да је прича сигурно боља него то што је снимљено. Тестираћу то.Hvala na preporuci.
Videću kad pročitam Anonimnu.
Noć mi te uzima je prva knjiga koju sam od Karizija pročitala, iako mi je držao pažnju nekako nije ostavio toliko jak utisak kao npr. Harlan Koben.
Добро. Сви које ја јесам гледала, да ли тако одговара? Да не буде генерализација, него моје лично мишљење.Ne treba generalizovati.
Naravno da nisu SVI filmovi lošiji od knjiga po kojima je pisan scenario.
Vidim da ima knjigu Otrov i med, koju je objavila Geopoetika.Много је добар Јуриј Бујда, мислим да би се посебно свиђао Бодрију.
Дајте један филм који је бољи од књиге, хаха.Незгодан играч ова Медеја!
![]()
Retko kad je film bolji od knjige, ali ima i toga, recimo: 2001: Odiseja u svemiru, Nema zemlje za starce, Kum, Kad jaganjci utihnu, Paklena pomorandža...Дајте један филм који је бољи од књиге, хаха.
Да, ценим да је ово заправо кључно. И онда нема баш сврхе расправљати, јер даље од тога је све ствар личних афинитета.Mislim da ima mnogo i do toga sa cime se čovek prvo upozna, da li sa knjigom ili filmom.
Nemam ništa značajno da kažem, osim da čitam pripovetke Edgara Alana Poa.Да, ценим да је ово заправо кључно. И онда нема баш сврхе расправљати, јер даље од тога је све ствар личних афинитета.![]()
Pročitao sam sve njegove pripovetke, ima izuzetnih, najbolje su mi one koje žanrovski pripadaju gotskom hororu, upravo se te i najčešće nalaze po raznim antologijama.Nemam ništa značajno da kažem, osim da čitam pripovetke Edgara Alana Poa.
Pročitao sam sve njegove pripovetke, ima izuzetnih, najbolje su mi one koje žanrovski pripadaju gotskom hororu, upravo se te i najčešće nalaze po raznim antologijama.
Мени је "Љубавник" Маргерит Дирас бољи од књиге. Она није обимна и јесте као сценарио.Ne treba generalizovati.
Naravno da nisu SVI filmovi lošiji od knjiga po kojima je pisan scenario.