Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E nisam josh nashao neki dobar spoiler...kad nadjem postavicu ga...e ali sam nashao jedan mnoooooooooooooooooooooogo glup....
kao Konohamaru je uhvaven i onda kao on zna rasengan, upotrebi ga i ubije Pein-a....aaaaa koja glupost...kao Naruto ga nauchio....a Narutu je toliko trebalo da ga nauchi...a ima najvishe chakre....a Jiraya-samin Rasengan nije mogao da unishti Peina....koja glupost ne verujem........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Poslednja izmena od moderatora:
E nisam josh nashao neki dobar spoiler...kad nadjem postavicu ga...e ali sam nashao jedan mnoooooooooooooooooooooogo glup....
kao Konohamaru je uhvaven i onda kao on zna rasengan, upotrebi ga i ubije Pein-a....aaaaa koja glupost...kao Naruto ga nauchio....a Narutu je toliko trebalo da ga nauchi...a ima najvishe chakre....a Jiraya-samin Rasengan nije mogao da unishti Peina....koja glupost ne verujem........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Sta sam ja rekao za spoilere?

Ubacuj spoiler tagove!

Editovao sam ti post.

jel? a taman se bila ponadala da je umro onda kada je Sasuke pobjegao, kad ono.... pada kisha i sve to, kao stvoreno za sahranu a Naruto ozivljava... :roll:
I Gaara je trebao da pogine, jeste da mi je lik zbog kog sam uopste pocela da pratim Naruta, ali ono ozivljavanje je stvarno previse....

Za Kakashija je vec moguce, nije on Hatake uzalud :heart:

jel? a taman se bila ponadala da je umro onda kada je Sasuke pobjegao, kad ono.... pada kisha i sve to, kao stvoreno za sahranu a Naruto ozivljava... :roll:
I Gaara je trebao da pogine, jeste da mi je lik zbog kog sam uopste pocela da pratim Naruta, ali ono ozivljavanje je stvarno previse....

Za Kakashija je vec moguce, nije on Hatake uzalud :heart:

Ma i to sto kazes Kishi je nepredvidiv

To za Kakashija bi bilo extra...da dobije novi sharingan i to....ali je mnogo glupo za Konohamarua da nauchi rasengan....a i Naruto se iznervirao kad je saznao da Kakashi zna rasengan shto znachi da rasengan treba da bude njegovo obelezje...tako da je extra glupo da ga Konohamaru zna....a i Naruto dobija snagu od kyuubi-a....

E ako Konohamaru zna rasengan ja pochinjem da navijam za Sasuke-a i Akatsuki....mada ih i sada gotivim i ne bih voleo da budu unishteni....ali ako Konohamaru zna Rasengan, Naruto postaje najveci idiot u mangi!

Back