Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jel ima neko one Naruto igre "Ultimate ninja storm" ili onu "Rise of a ninja"? Gledala sam neke slike...i čini mi se da nisu loše...Kako to može da se nabavi? Jesu dobre?
Axa...a gde si nabavio te igre?![]()
2 ili 3 kod gusara (domaceg) a ostale mi cale uzimao u video klubu pa ja prerezem (ali to je u Austriji)![]()
Sta sam ja rekao za spoilere?E nisam josh nashao neki dobar spoiler...kad nadjem postavicu ga...e ali sam nashao jedan mnoooooooooooooooooooooogo glup....kao Konohamaru je uhvaven i onda kao on zna rasengan, upotrebi ga i ubije Pein-a....aaaaa koja glupost...kao Naruto ga nauchio....a Narutu je toliko trebalo da ga nauchi...a ima najvishe chakre....a Jiraya-samin Rasengan nije mogao da unishti Peina....koja glupost ne verujem........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
moguce je ako se uzme u obzir koliko je puta npr naruto odjednom dobijao snagu i sl![]()
jel? a taman se bila ponadala da je umro onda kada je Sasuke pobjegao, kad ono.... pada kisha i sve to, kao stvoreno za sahranu a Naruto ozivljava...
I Gaara je trebao da pogine, jeste da mi je lik zbog kog sam uopste pocela da pratim Naruta, ali ono ozivljavanje je stvarno previse....
Za Kakashija je vec moguce, nije on Hatake uzalud![]()
Itachi je bio naj faca..![]()
Potpuno se slažem,pobedio je Sasukea bez jednog dela snage.Itachi je bio naj faca..![]()