Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakve ima veze da li naruto ima prsluk ili ne, pa Neji je jonin pa ne nosi prsluk isto tako i tsunade ili shizune to shto je neko chunin ili jonin ne znaci da mora da nosi prsluk. I da meni ovde naruto bash ekstra izgleda.

Iznad Naruta trebalo bi pisati Rokudaime Hokage... jeste bas je Gayish... >.>

A Tsunade nema prsluk jer je Sannin, Shizune ima ispod one haljine... Neji jer nosi tradicionalnu Hyuuga nosnju...
Nemora da znaci da nikad nije Chuunin zbog prsluka, ali nije tacno da pola serije ne nosi...

220 x 40 = 8800mb
+ shippuden
neka budu 90 epizoda
90 x 40 = 360mb
znaci oko 9gb treba da skines XD
ako neces po 40 mb imas po 170 xD ali je bolje po 40

Dosta ti neznas o narutu :p
a evo ti kako ce izgledati kad porastu
Naruto_Shippuden_Wallpaper_by_CCJ-1.jpg

Samo ovaj sasugay nece da bude vise sa njima u timu ali je to bolje za nih XD
Ima jos puno stvari koje ce se izdesavati tokom tih 300+ epizoda

:hvala: na paznjji

Wow! Kako extra izgledaju!!:eek: :eek: :eek:
A Saske je SASUGAY??:lol:

Joj! Nadam se da cu uspeti poskidati neke od onih epizod...:lol::mrgreen:

Da znam... xD

Mislio sam da te pitam sta mislis o Shippuuden Sakuri? i Narutovom Rasenganu? I Gaaru,,, xD

Ocu ja top 10 ponovo xD
1. Gaara- sama
2. Kisame Hoshigaki
3. Orochimaru
4. Kakuzu
5. Hidan
6. Kakashi
7. Jiraiya
8. Sasori
9. Naruto
10. Neji

Mislis na oodama rasengan?Ili rasenshuriken?Ako mislis na oodama rasengan nije los ali ipak isto izgleda.Samo je duplo veci i drzi ga sa dve ruke.

E da da pitam jel sad gaara ostao bez moci?Posto su mu extractovaly shikaku-a.:(
Najaca scena mi je kako gaara pravi onaj pogled kad provali da su svi dosli na poljanu onu zbog njega :D

E da da pitam jel sad gaara ostao bez moci?Posto su mu extractovaly shikaku-a.:(
Najaca scena mi je kako gaara pravi onaj pogled kad provali da su svi dosli na poljanu onu zbog njega :D

Mislis da kontrolise pesak?To i dalje moze da radi to dosta ljudi u sand village-u mogu da rade samo je Shukaku to poboljsao XD
Happy koje si godiste i odakle si?I do koje si ti epizode stigao?

edit : Ti si stigao do rescue gaara arc-a u shippuden-u jel tako?

edit2 : ali se gaara uopste ne bori vise tako da se sad nezna tacno XD

Poslednja izmena:
Mislim da nije.Neznam dal da citam mangu....Nekako mi glupo bez animacije.Mada s druge strane ocu da znam sta se desava dalje.:(
@Mixed da poceo sam otprilike pocetkom novembra i odgledo sve :D
Serija definitivno najaca!

Mislim da nije.Neznam dal da citam mangu....Nekako mi glupo bez animacije.Mada s druge strane ocu da znam sta se desava dalje.:(
@Mixed da poceo sam otprilike pocetkom novembra i odgledo sve :D
Serija definitivno najaca!

Mangu citaj to je moj predlog ;)
A citaj otprilike neznam 300 i nekog chaptera taman dokle si ti stigao sa shippudenom ;)
a za citanje jednog chaptera ti treba oko 5 min mozda i manje ;)
a citaj na
www.onemanga.com/naruto/

Chapter je trulež,apsolutno nije bilo ničeg zanimljivog u njemu samo su nešto razvlačili,potrošili su 5 str na to kako se ebisu priseća naruta a mogli su ubaciti nešto zanimljivije(Kakashi),naruto će stoposto uspeti da prikupi natural energy u pokretu što će biti glupo,Konohamarua će sigurno neko spasiti neverujem da će umreti.

Back