Happy_feet
Aktivan član
- Poruka
- 1.116
www.naruto-episode.net imas sve epizode na engleskom.A na www.tailedfox.com imas shippuuden na japanskom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nepostoji 100%Ali nema weze svi ostali likovi na wallpaperima postoje a ima ih oko 150.Tako da verujem da ona nepostoji.Sabaku sta ti mislish?
Ali nema weze svi ostali likovi na wallpaperima postoje a ima ih oko 150.Tako da verujem da ona nepostoji.Sabaku sta ti mislish?
Pa pošto sam i ja nova....mogu ti to reći... Imaš naruta na ultri u 9 i 30 uveče,a reprize ujutru ne znam kad,onda oko 12 ,i oko pola 4 imaš dve epizode... Najzad da i ja nekome odgovorim!!!![]()
To se zove FAN ART....sama rec ti kazeto samo fanovi sanjaju
Nemojte gledati na ultri to ce vam unistiti mozak![]()
Sto?
Meni se bas svidja...
E jel to naruto ima sestru ili sta?Skino sam neke wallpapere za naruto i na slici stoji neka riba i pise uzumaki kushina!?
Pa dobro ti si tek poceo da ga gledas ali na japanskom je najbolje
Na ultri vrte prve 2 sezone od letos XD
To gleda po malo moja sestra i cuo sam da je Orochimaru ....Orokimaru XD omfg
Orocmaru...![]()
![]()
A jel imaju prevod te japanske? Ja bih i to gledao, ali nisam bas neki lik za kompjutere i ne mogu da nadjem na netu epizode i da skinem...![]()
Nepostoji 100%
zna se da naruto ima oca 4. hokage-a i majku koja nije bas puno pominjana ali znamo da je dobra u Genjutsu-u valjda![]()
E a u čemu se razlikuju japanske od srpskih verzija...ja sam gledala i jedne i druge...i nije mi loša srpska!!!![]()
Ne verujem da su ga ubili nebi bilo ovih flashback-ova i ostali sra*a jednostavno bi umro kao JirajaShta mislite, da li je mrtav Kakashi?
Iskreno, ja sam prilicno siguran da nije. Jos uverujem u Tobi/Obito. :O
Ne verujem da su ga ubili nebi bilo ovih flashback-ova i ostali sra*a jednostavno bi umro kao Jiraja
Nravno da postoji Kushina Uzumaki... To je Narutu keva...![]()