Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne bih voleo da Kakashi umre, ali ukoliko Tsunade ne preduzme neshto to je neizbezno!

Jedva sam cekao da vidim ovu borbu (Hidan/Kakazu vs. Team 10/Team7) na anime nachin, i prilicno sam odushevljen animacijom ovog puta (ako ste gledali poslednje fillere onda ste videli koliko je animacija tada bila losha)!

Takodje gotivim Kakashia ali ova serija se jednom mora završiti.
Iskreno voleo bih da Kakashi pogine, to bi onda bila prava anima-manga.
Mislim da je ovo početak dugog kraja.:)
Što se tiče animacija daleko su bolje.
Kako sam se lepo smejao kada je Kakuzu rekao:

"He got us". :rotf:

Nece Kakashi crknuti... Ovako,... Ili ga spasavaju oni puzevi, ili uskace Gai... Ako ne, onda Naruto... ili mozda Gaara... xD

Ugl, nece umreti! Isto kad se borio sa Kisame i Itachi... Gai uskocio na kraju...

Netacno...!!! Kekkei Genkai je bilo koja posebna vestina... Manipulisanje kostima ( Kimimaro ), Led ( Haku ), ili Drvo ( 1. Hokage ), sve to spada u Kekkei Genkai!

Rinnegan, Sharingan i Byakugan su Dojutsu, tj. Eye Technique... A Rinnegan je najjaca, jer je nju koristio Rokudou Sannin, Ninja koji je stvorio Ninja tehnike...

hvala,cudi me da to metalni nije znao,ali nije posebna tehnika(i rasengan je posebna tehnika).vec tehnika koju moze koristiti(niko je drugi ne moze nauciti) samo clan jednog klana,nego ajde kazi ti meni lepo sta sve taj rinegan moze?

@metalni nije kekke genkai,ili sta si vec napisao,vec kekkei,KEKKEI genkai,to sam i ja znao;)

@mixovani,znam da je bio nekada,ali vise nije,to mi je malo smesno:mrgreen:

Poslednja izmena:
Netacno...!!! Kekkei Genkai je bilo koja posebna vestina... Manipulisanje kostima ( Kimimaro ), Led ( Haku ), ili Drvo ( 1. Hokage ), sve to spada u Kekkei Genkai!

Rinnegan, Sharingan i Byakugan su Dojutsu, tj. Eye Technique... A Rinnegan je najjaca, jer je nju koristio Rokudou Sannin, Ninja koji je stvorio Ninja tehnike...

Prwo ne weruejm da je Rinnengan jachi od Sharingana, tj. od EternalMangyekoSharingana....u to sam gotowo siguran...jer Pein ne bi primao naredjenja od Tobija....
A owo nije kraj anime-a....owo je werowatno drugi deo od chetiri koja ce biti werowatno....u trecem ce Naruto da ima oko 20 godina....a u chetwrtom oko 25 kada ce postati Hokage....jer je to glawna ideja koja se prowlachi kroz seriju...tako da kraj nje ni blizu....
Owo za delowe je neko wec napisao, a ja se slazem sa tim u potpunosti....!!!

Prwo ne weruejm da je Rinnengan jachi od Sharingana, tj. od EternalMangyekoSharingana....u to sam gotowo siguran...jer Pein ne bi primao naredjenja od Tobija....
A owo nije kraj anime-a....owo je werowatno drugi deo od chetiri koja ce biti werowatno....u trecem ce Naruto da ima oko 20 godina....a u chetwrtom oko 25 kada ce postati Hokage....jer je to glawna ideja koja se prowlachi kroz seriju...tako da kraj nje ni blizu....
Owo za delowe je neko wec napisao, a ja se slazem sa tim u potpunosti....!!!

o,pa i ti si doso,nego sta je rinegan,tojest koje moci on ima,sta taj Pein ume,i ko je on uvopste?

E brate gledaj anime i citaj mangu....Barem mangu mozes da citas na tom sugavom net-u.....I urosh je aktivan :)
A ti neznas engleski pa nemozes da procitas na narutopediji.....:hahaha:
A pein ti je ,,vodja'' akatsukija

za tvoju informaciju,ja sam veoma lenj biseru pa me mrzi da citam na vikipediji,mangu nebih mogao da citam,mrzelo bi me,a anime na tv-u nisu dotle stigli,a na netu ne mogu,ako ces da mi pomognes pomozi,ako neces onda cuti,neko ce se nade.

P.S.Da ja neznam engleski ja nebih mogao da igram yugioh,kako bih na ygo wikiji citao rulingse,pametni.

Nego da pitam jel ce na netu da pustaju 100% 2 epizode nedeljno?A shippuden?Jel ce nastaviti posle 220-te odma na njega il ce biti neka pauza?
Anime izlazi jedna epizoda nedeljno osim specijala tj. tada izlaze dve epizode u jednom danu koje su spojene. Shippuden mozesh da gledash kao drugu sezonu naruto, u kojoj se naruto vraca u konohu posle dve i po godine treniranja sa Jiraiyrom. Posle epizode 220 dolazi prva epizoda shippudena. Trenutno su stigli do 83 epizode naruto shippudena. Ako ti nije neshto jasno ti slobodno pitaj.

Anime izlazi jedna epizoda nedeljno osim specijala tj. tada izlaze dve epizode u jednom danu koje su spojene. Shippuden mozesh da gledash kao drugu sezonu naruto, u kojoj se naruto vraca u konohu posle dve i po godine treniranja sa Jiraiyrom. Posle epizode 220 dolazi prva epizoda shippudena. Trenutno su stigli do 83 epizode naruto shippudena. Ako ti nije neshto jasno ti slobodno pitaj.

Ma on pita za dub ;)

lol.... Pa ovako... Iskreno, ja mislim da je najjaci Rinnegan, a zasto prima naredjenja, to se ne zna... Ne zna se ni ko je uopste Tobi.... Tako da za to moramo sacekati i saznati...

@ Smoky:
RInnegan jos nije opisan, i o njegovim tehnikama se jos nista ne zna.... A lenjost je samo izgovor...

@ Feet:
Sigurno ce biti neka stanka pre Shippuudena... xD

I da! Ne moguce je da Naruto ima cetiri dela... Tako da se ne nadajte! Mozda jos 100, 150 epizoda, najvise...

lol.... Pa ovako... Iskreno, ja mislim da je najjaci Rinnegan, a zasto prima naredjenja, to se ne zna... Ne zna se ni ko je uopste Tobi.... Tako da za to moramo sacekati i saznati...

@ Smoky:
RInnegan jos nije opisan, i o njegovim tehnikama se jos nista ne zna.... A lenjost je samo izgovor...

@ Feet:
Sigurno ce biti neka stanka pre Shippuudena... xD

I da! Ne moguce je da Naruto ima cetiri dela... Tako da se ne nadajte! Mozda jos 100, 150 epizoda, najvise...

Za rinnengan ok...swako ima prawo na swoje mshljenje....:)
A za epizode mislim da je moguce...ipak poenta cele priche je ta watrena zelja Naruta da postane Hokage....tako da to mora da se desi kad-tad....a on ima oko 16 god sada mislim....tako da mora da prodje josh dosta wremena dok ne sazri da postane Hokage...a nakon Peinowog unishtenja mozda se Akatsuki malo primiri...a tu je i Orochimaru koji je u Kabutu...tako da ima josh dosta elemenata za dugu prichu....:)

Iskreno, ja mislim da ce KabuOro na kraju stati u odbranu Konohe.... Ne znam zasto, ali imam takav osecaj...
A kakvo sazrevanje!? Gaara je mladji godinu dana, a decko uveliko Kazekage ( Takav se jednom radja xD )
Tako da je moguce da ce Naruto biti 6-ti Hokage vrlo brzo... I decko je sad zabetina... xD

Da, ali Naruto je u ponashanju idiot teshki....mislim ja ga gotiwim i njegowo ponashanje je owako extra....ali da bi postao Hokage mora da se uozbilji, ne malo, nego MNOGO....a i Gaara je najjachi u Sand-u...a Naruto iako je extra jak, nije najjachi u Konohi....:)

Ne verujem.... Poslednja ce biti... Pojavljuje se Narutova mama, on postaje Hokage, zivi srecno sa nekom, ili Sakurom, ili Hinatom....
A Sasuke ili je dobar, i ima svoj klan u Konohi, ili je crko.... Bolje da crkne!

Po meni najjaci u konohi je tsunade pa posle nje kakashi, pa onda jonini tipa gay, kurenay, shizune itd. ali bih pre svega izdvojio tsunade i kakashija kao najjacih. Shto se tice naruta mozda i mogu da kazem da je jaci od dosta jonina ali ne verujem da je jachi od pomenutih dvoje.

Ne verujem.... Poslednja ce biti... Pojavljuje se Narutova mama, on postaje Hokage, zivi srecno sa nekom, ili Sakurom, ili Hinatom....
A Sasuke ili je dobar, i ima svoj klan u Konohi, ili je crko.... Bolje da crkne!

citaj : crko da bog da ***** kao na onom spomeniku :mrgreen:

mislim ovom
spomenik.jpg

Back