Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
On deli chakru na shest tela, a ta tela pojedinachno je nemaju.

Mislim da je to neki trik. Ne verujem da jedan lik mozhe da podeli chakru na shest tela i to da svako spamuje jutsue, a da pritom ne pokazhe ni zrno umora.

Verovatno je neka caka u pitanju. Da on odnekle krade chakru, pa je prosledjuje u tela, ili neshto slichno.

Ljudi jel ovo moguce??? Episode 82 traje samo pola chaptera, ovi shto prave anime nisu normalni tolko razlace anime da je to tragedija!!!:otkacio::otkacio::otkacio::rtfm::dontunderstand::dash::dash::???::???::cry::sad2:
:eek::eek::evil::evil::confused:

ljudi,ajde ispricajte mi sve o sharinganu i o tome kako je kakashi dobio njegov sharingan,posto to nisam najbolje shvatio na wikiji.

Pa ovako Minato (4. hokage) je imao tim od kakashija,obita i rin.....I sad su oni bili u borbi i na obita pao kamen i samo sto nije umro i rin je presadila obitovo oko kao poklon kakashiju sto je polozio a to je hteo obito (a obito je uchiha) jel sad jasnije....Sigurno nije zato sto nisam lepo objasnio:D

Pa bre procitaj kakashi gaiden:mrgreen:

Pa ovako Minato (4. hokage) je imao tim od kakashija,obita i rin.....I sad su oni bili u borbi i na obita pao kamen i samo sto nije umro i rin je presadila obitovo oko kao poklon kakashiju sto je polozio a to je hteo obito (a obito je uchiha) jel sad jasnije....Sigurno nije zato sto nisam lepo objasnio:D

ma kapiram ja,pametan sam,nego ispricaj mi nesto o sharinganu(a sa nesto mislim sve).

ja mislim da je neshto drugo, ali nisam siguran...to za kamen mislim da je istina, ali pored toga jel ste videli kakashiju onaj rez preko oka...neshto mu je bilo sa okom i trebala mu je transplatacija (ili kako se vec kaze :D) i Obitu mu je "pozajmio" :D

ja mislim da je neshto drugo, ali nisam siguran...to za kamen mislim da je istina, ali pored toga jel ste videli kakashiju onaj rez preko oka...neshto mu je bilo sa okom i trebala mu je transplatacija (ili kako se vec kaze :D) i Obitu mu je "pozajmio" :D

NE ne i NE obito je ,,poklonio'' oko kakashiju (poklonio mu je sharingan) kao poklon zato sto je postao genin ili chunin

Back