Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne slazem se......... Prvo, tu su Shizune, Anko, Ebisu, Tenzou, ANBU Black Ops, ANBU Root..... A nisu ni podmladak bas tako slabi! Neji je Jounin, Chouji... Sta bi sad radio sa pilulama?! Ino, Medical Nin, Sakura.... Shikamaru! Ipak je unistio Hidan- a sam.....

Nije Konoha toliko slaba, a sad su u igru upali i Raikage... A znajuci Gaaru, osveta je blizu!

Dobro tu si u prawu...ali da Akatsuki napadnu swi zajedno ne bi im niko mogao nishta!
A Konoha je izgubila najjacheg chlana...:(

ispricajte mi sve sto snate o itachiju (ako mozete naravno)

:eek::eek::eek:

Jel si ti to salis.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf:

LOL-1.gif
LOL-1.gif
LOL-1.gif
LOL-1.gif

omg_normal.png
omg_normal.png

Meni je jako zao Itachija bash sam ga jaaaaaaako zgotivio posle kad se saznalo kakav je on ustvari bio covek, ustvari on nije bio covek on je bio bog. Da je ziveo duze bio bi jedan od najjacih likova u seriji (narvno kad nebi oslepeo). Skontajte koliko je on ustvari bio jak kad je orochimaru za njega rekao da je on mnogo jaci od njega kad je on bio u njegovim godinama. Pravi genius ninja.
Moram josh jedanput da naglasim jako ga gotivim.

@MetalBoy94
Kako ti se cini narutopedia?

Meni je jako zao Itachija bash sam ga jaaaaaaako zgotivio posle kad se saznalo kakav je on ustvari bio covek, ustvari on nije bio covek on je bio bog. Da je ziveo duze bio bi jedan od najjacih likova u seriji (narvno kad nebi oslepeo). Skontajte koliko je on ustvari bio jak kad je orochimaru za njega rekao da je on mnogo jaci od njega kad je on bio u njegovim godinama. Pravi genius ninja.
Moram josh jedanput da naglasim jako ga gotivim.

@MetalBoy94
Kako ti se cini narutopedia?

Ti stvarno mislis da ja nisam znao za taj sajt ja za njega znam jos kad je imao 500artikla

Back