Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo tekst sa Narutopedie:
Before it was revealed, many fans speculated that the Fourth was Naruto's father, mostly because of their nearly identical physique and looks. The two characters also have the same blood type and technique styles. Throughout the course of the series, characters who knew the Fourth Hokage had also given references to the Fourth when talking about Naruto. One might also add that Minato had access to a child, Naruto. It is unlikely, based on his personality and the reverence others have for him, that he simply grabbed a random child, and made them a container for the Nine-Tailed Fox. He would only use his own son, rather than someone else's child, or a stray orphan. However, until it was revealed in Chapter 367, information about Naruto's family relations had been carefully avoided.

Before Pain was revealed, some speculated that Minato was the leader of the Akatsuki, considering they both have nearly identical hairstyles and the leader's apparent knowledge of the leaf shinobi and their beliefs, his knowledge of this is due to being a student of Jiraiya.

pre 2min sam citao taj tekst

Videh spoiler-e. Za sad, 2 iznenadjenja. Prvo je Pein-ova moc, drugo cete sami videti.

Pod utiskom sam da ovaj tip svakog koga smo do sad videli mozhe da razbije kao vola u kupusu. Bez mnogo truda.

Videh spoiler-e. Za sad, 2 iznenadjenja. Prvo je Pein-ova moc, drugo cete sami videti.

Pod utiskom sam da ovaj tip svakog koga smo do sad videli mozhe da razbije kao vola u kupusu. Bez mnogo truda.

Pa i nije bash tako...jedwa je pobedio Ero Sannine-a...a Kakashija nece bash tako lako...ako se budu borili...kao ni Tsunade....a mozda na neku foru dodje 4. Hokage ili sl. da pomogne...josh se ne zna...ne weujem da ce owo biti njegowa konacna bitka...

Rekoh, svakog koga smo videli. Znachi, ne rachunam Rokudou-a, Madaru, Hanzou-a i Hokagee na vrhuncu moci.

Šta mislite jel Pain stvarno Nagato ili je neko preuzeo njegov rinnegan jer nema ni jedno telo koje liči na Nagata.

Sa jedne strane, verovatno jeste Nagato, sa druge strane to bi celu tu famu oko njegovog identiteta uchinilo nishtavnom.

Pa i nije bash tako...jedwa je pobedio Ero Sannine-a...a Kakashija nece bash tako lako...ako se budu borili...kao ni Tsunade....a mozda na neku foru dodje 4. Hokage ili sl. da pomogne...josh se ne zna...ne weujem da ce owo biti njegowa konacna bitka...

Eh sad... Jedva? Chovek je uglavnom zazirao jer mu je to bio sensei koji mu je ipak dosta pomogao u zhivotu.

Stekao sam utisak da ga je vishe nerado ubio nego teshko.

A o tome da nije koristio ni 5 % svojih moci, da ne govorim.

Evo spoiler-a iz dela sa Pein-ovim napadom na Konohu, pa ko hoce, nek pogleda :

2q363r9.jpg

k1urso.jpg

14b0o7n.jpg

2ugic6x.jpg

Neverovatno je sta ce se desiti........ Jadan Kakashi! Tako mi ga je zao!!! Ne mogu da verujem......... JAO!!!!!

Jao boze ovo se ne desava!!! Jao gospode boze............. Konoha ce razbiti Pein- a!

***** Rokudou Sannin- a......... Konoha ima najjaceg Ninju u Istoriji Ninjutsua! ***** Rinnegan!

Poslednja izmena:
Neverovatno je sta ce se desiti........ Jadan Kakashi! Tako mi ga je zao!!! Ne mogu da verujem......... JAO!!!!!

Jao boze ovo se ne desava!!! Jao gospode boze............. Konoha ce razbiti Pein- a!

***** Rokudou Sannin- a......... Konoha ima najjaceg Ninju u Istoriji Ninjutsua! ***** Rinnegan!

Aj pojasni owo shto si napisao...one slichice ne mogu da powatam...

lol Zanemarite moj prethodni post....... Nije pravi Spoiler lol.........

419:
Nema mnogo akcije, Pein se malo pojavljuje! Glupo je da govorim spoilere....... Samo cu reci jedno!
SasuGay je zajebao Akatsuki ( ne namerno, vec jer je glup! )

Moje tumachenje spoiler-a :

Nishta. Vagina Pein summon-uje neko chudo, ili chuda. Deluje mi kao da je u pitanju neka zmija.

Jedan od njih, chini mi se Nasmejani Pein, priziva neke kurcheve sa neba, a ono shto sigurno mogu reci je to da Dugokosi Pein tipu vadi dushu.

Back