Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Five Element Chaos Ball jutcu:D:D:D:D:D

Ultimate jutcu......izfokusiras chakru i oko tebe se stvori pet plamicaka chakre svih pet elemenata......fire,water ,earth,lighting,wind......i onda se spoje u kuglu melo vecu od rasengana koja postaje crna....ubija protivnika u mestu.

pa sta kazhete???

Five Element Chaos Ball jutcu:D:D:D:D:D

Ultimate jutcu......izfokusiras chakru i oko tebe se stvori pet plamicaka chakre svih pet elemenata......fire,water ,earth,lighting,wind......i onda se spoje u kuglu melo vecu od rasengana koja postaje crna....ubija protivnika u mestu.

pa sta kazhete???

Mocna jeste...ali nemoguca...:)

Konacno sam ponovo Online........... E pa sad!! Final Judgment has Arrived!!

Sto se tice Yondaime ( Fourth ) Hokagea:
1. Svi smo videli sta se dogodilo sa Matorim kada je uzeo ruke Oro- same..... Tako da nema sanse da je ziv!
2. On NIJE vodja Akatsukija.... Mislilo se da su Minato i Pein isto.... Ali ta je teorija odavno odbacena ( prikazivanjem Pein- a u Pein VS Jiraiya )
3. On je 100% smislio Sealing Jutsu: Reaper Death Seal.....

Sad, Sharingan....
Teorija da se Mangekyo dobija kad ubijes najboljeg prijatelja potekla je od Madare, a koliko je njemu verovati????
Kakashi to nije uradio, jer su njegovi prijatelji, aka Naruto, Sakura i SasuGay zivi......
I naravno da Itachijev i Kakashijev nisu isti...... Itachijev je jaci, ali Kakashijev je prikazan samo jednom! Mozda on ima jos ponesto...........

I btw, kao sto se vidi, moj username je SABAKUNOGAARA, znaci spojeno!!!! Imam razloge, tako da ga ne krstite...............

A Leaf Shinobi ( Ninja )......... Dobar je i izvodljiv ako si Sannin, ili neki jaci Akatsuki........... *Mislim na Jutsu xD

De si Gaara choweche?
Nema te 100 godina...
ko je taj Manito?
Jel bila tesna borba Ero senin iPein?
Jel Itachi ima sposobnost kao Kakashi?mislim na sharingan za drugu dimenziju!!
da li je eternal msharingan>reinnen( ili kako se wec zowe Peinowa tehnika) ? ja mislim da jeste!
zar se mshaingan ne dobija ako dobijesh sharingan(ochi) od nekog? ili mu ih uzmesh?

1. Ah, tu i tamo.... Malo skola, malo zajebava SBB i tako xD
2. MINATO! To je ime 4th Hokage- a........
3. Dobra je borba.... Ero- Sannin je umalo pobedio, ali ga ovaj zajebao na kraju....
4. Itachi ima tri sposobnosti.... Tsukyomi- Genjutsu.... Stvori svoju dimenziju unutar tvoje glave i muci te.... Amaterasu- Crna Vatra koja ne prestaje da gori, i Susano'o, tj. God of Thunder..........
5. Rinnegan> sve ostale "oci"
6. Tako se dobija Eternal Mangekyo Sh., tj. ne oslepis i imas vise moci......

1. Ah, tu i tamo.... Malo skola, malo zajebava SBB i tako xD
2. MINATO! To je ime 4th Hokage- a........
3. Dobra je borba.... Ero- Sannin je umalo pobedio, ali ga ovaj zajebao na kraju....
4. Itachi ima tri sposobnosti.... Tsukyomi- Genjutsu.... Stvori svoju dimenziju unutar tvoje glave i muci te.... Amaterasu- Crna Vatra koja ne prestaje da gori, i Susano'o, tj. God of Thunder..........
5. Rinnegan> sve ostale "oci"
6. Tako se dobija Eternal Mangekyo Sh., tj. ne oslepis i imas vise moci......

Chekaj...ali sposobnosti Eternal MSharingana uopshte nisu poznate...
otkud onda znash da je Renningan jachi od njega??

unlimited element chakra dragon jutsu,bolja verzija mog prvog,kad cuknes protivnika,izlaze zmajevi razlicitih elemenata,ali nemas izbora,ode sva chakra,sve ili nista,koliko chakre toliko i zmajeva,a kad kombinujes sa tri crvene pilule koje je koristio Chuei,crknes,ali ubijes ceo aakacuki od jednom(malo preterah ali nema veze).

unlimited element chakra dragon jutsu,bolja verzija mog prvog,kad cuknes protivnika,izlaze zmajevi razlicitih elemenata,ali nemas izbora,ode sva chakra,sve ili nista,koliko chakre toliko i zmajeva,a kad kombinujes sa tri crvene pilule koje je koristio Chuei,crknes,ali ubijes ceo aakacuki od jednom(malo preterah ali nema veze).

nisi malo nego mnoooooooooogo.....ali nije lose [osle svih onih glooposti

Akatsuki Ultimate Power jutcu

Osam clanova Akatsukia {kad su svi bili zivi} okruzi protivnika , izfokusiraju chakru i formiraju drevni pechat koji koci protivnika i isisa njegovu chakru.Onda Pein uradi jutcu koji sam prethodno postovao i skroz unishti protivnika.....tako je taj moj jutcu jos laksi za izvodjenje.
pa???:cool::cool::cool:

Back