Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Peinov summoning jutsu nije Rinnegan tehnika.

Ustvari mi josh ne znama sha sve Rinnengan moze da uradi, o njemu(Rinnenganu) se zna da je ga je posedovao osnivac ninja sveta. I pre nego shto ga je nagato dobio za coveka koji ga bude imao govorilo se da ce ili unistiti ili spasiti svet. Rinnengan nema mogucnost onome ko ga nosi da mu podari nekoliko mocnih tehnika kao shto to radi mangekyo sharingan nego omogucuje da komplikovane i teshke tehnike nauci u veoma kratkom roku.
Mene je zacudilo kako to Pain moze toliko puta da summonuje svaki put neku novu zivotinju, dok svi ostali znaju najvishe da samonuju po samo jednu zivotinju(gamabunta, manga...).

Ispravite me ako u necemu greshim!!!

Znam da je jakoooo, glupo pitanje ali moram da vas pitam kako da stavim link sa youtuba na ovu temu.:rumenko::rumenko::rumenko:
Pronashao sam jedan jako extra klip koji svi mora pa pogledate...

@The Rock
1.kada hoces da odgovoris izaberi napredne opcije.
2.imas ikonicu sa logom youtuba.-kliknes na nju
3.upises link ovako -> - [ YOUTUBE]ovde link[ /YOUTUBE].

Poslednja izmena:
a sta je sa njih????jesu li zivi???
350px-SoundFour.jpg

Ustvari mi josh ne znama sha sve Rinnengan moze da uradi, o njemu(Rinnenganu) se zna da je ga je posedovao osnivac ninja sveta. I pre nego shto ga je nagato dobio za coveka koji ga bude imao govorilo se da ce ili unistiti ili spasiti svet. Rinnengan nema mogucnost onome ko ga nosi da mu podari nekoliko mocnih tehnika kao shto to radi mangekyo sharingan nego omogucuje da komplikovane i teshke tehnike nauci u veoma kratkom roku.
Mene je zacudilo kako to Pain moze toliko puta da summonuje svaki put neku novu zivotinju, dok svi ostali znaju najvishe da samonuju po samo jednu zivotinju(gamabunta, manga...).

Ispravite me ako u necemu greshim!!!

Ovako! Prvo, nije pokazano koje sposobnosti ima Rinnegan!
Drugo, Pein je sposoban da prizove 6 tela, a jedno od njih ima moc Animal Summoninga.....

A Rinnegan je priznat kao najjaci od Eye Technique- a, tako da......Rinnegan>MSharingan

a sta je sa njih????jesu li zivi???

Sound Four su umrli! Jirobou, onaj debeli je umro od str. Chouji- a...... Kidomaru ( Pauk ), ubio ga Neji..... Sakon/ Ukon ( bela kosa ) ubili ga Kiba i Kankuro.... Tayuya ( zensko ) ubili su je Shikamaru i Temari!!

A ima i peti, Kimmimaro, koji je umro zbog neke bolesti!!!

znam da je bio uvazan kao sasini. Mozda je i on bio u njihovom rangu.
Pa, Sannin nije rang, vec nadimak....... A svi su bili Jounini!
Jeste.. I Deidara bi trebao na peto mesto.
Jer > Kakuzu, Hidan i Kisame.

Ma daj! Dei- Dei jaci od Kisame- a! Smesno!

Ovako! Prvo, nije pokazano koje sposobnosti ima
Sound Four su umrli! Jirobou, onaj debeli je umro od str. Chouji- a...... Kidomaru ( Pauk ), ubio ga Neji..... Sakon/ Ukon ( bela kosa ) ubili ga Kiba i Kankuro.... Tayuya ( zensko ) ubili su je Shikamaru i Temari!!

A ima i peti, Kimmimaro, koji je umro zbog neke bolesti!!!

Kimmimaro nije bio clan sound four-a.On je bio kao sasuke imao je curse mark i orochimaru je hteo da koristi njegovo telo ali ovaj zeznuo.Pa Kimmimaro uleteo da pomogne sound four-u.
Mozda gresim ali ljudski je gresiti :ok:

Ovako! Prvo, nije pokazano koje sposobnosti ima Rinnegan!
Drugo, Pein je sposoban da prizove 6 tela, a jedno od njih ima moc Animal Summoninga.....

A Rinnegan je priznat kao najjaci od Eye Technique- a, tako da......Rinnegan>MSharingan

Pa, Sannin nije rang, vec nadimak....... A svi su bili Jounini!

A shta mislish da li Rinnegan>wechnog MSharingana???
Shta swe moze Rinnengan, shtose zna do sada?
Znachi White Fang je bio jedan od najjachih u Konohi, a nije imao sharingan ili bilo koji drugi bloodline...!!??On je waljda izwrshi samoubistwo ili se waram?...Ako jestet zashto?

odgovor se nalazi u Kakashi Gaiden.....kad su se stene survale na Obita i unistilo mu desni deo face Rin je uz pomoc svojih tehnika presadila levo Obitovo sharingan oko posto mu ovaj nije nishta poklonio za to sto je postao jounin pred smrt mu poklanja sharingan oko.....eto tako...:cool::cool::cool::cool:

Auuu sine...
Prvi user Rinnegan-a.

Rokudou Sennin is the name of sage of six paths in Naruto manga. He is the creater of Ninjutsu, some called him the father of all ninja. Rokudou Sennin possessed the legendary Rinnegan power. The power of Rinnegan is said to be able to bring salvation when the world is in chaos or destroy the world reducing everythings to dust. Current Pein the Akatsuki S-Rank criminal organization is the only one who possessed Rinnegan power.

Back