Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
OK necu da se svadjam, nisi dobro razumeo, tj. ja sam pogresno napisao... ;)
Nesto najgore je kada se uputis u svadju sa Naruto fan-om... :)
Mislio sam da vise gotivim close range fighter...

Poslednja izmena:
Ma, ok je...... Nisam se mislio svadjat......... Volim ja i Close Range.............. Ali volim i lutke, nekako su mi zanimljive........ Mislim onih 10 koje je Chiyo pozvala............ Svaka ima neku svoju posebnu sposobnost...........

Citat:
Original postavio Narutopedia
Sasori has had a horrible past, comparable to Gaara's. When Sasori was around five years old, his parents left him and were killed by Sakumo Hatake. All of his life, Sasori has been lonely. He began to make puppets at the age of five, and even made puppets of his parents to get rid of the terrible loneliness he felt.
Njegovu porodicu je ubio Kakashijev otac, Sakumo Hatake.

Ima prichu slichnu garinoj.

Pa i nije bas slicna Gaarinoj :/ Ustvari, nije uopste slicna.

U kom broju Mange i da li je uopste prikazano kada Jiraiya trenira Pein-a Konan-a i Yondaime?
I da li je sitina da je samo Uchiha Madara mogao da vidi Yondaime kako se krece, i to na flash, par sec...

Poslednja izmena:
Konan, Pain ( aka Nagato ) i treci Yahiko prikazani su u Chapterima 372 i 373................ A Yondaime......... Pa treniranje nema, ali ima kada on i Narutova majka govore Jiraiyi da ce detetu dati ime po glavnom liku Jiraiyne knjige................... I ima ga u Kakashi Gaiden-u...........

sto se tice sasorija,dobra je bila tehnika 3rd kazekagea
od kog je takodje napravio puppet...iron sand

bas je dirljiva scena kad isto lezi u krevetu sa puppet roditeljima

Bogami Sakura se namucila sa Iron Sand... :)

@Uchihabloodlust

Cekaj...
Ko je Yahiko?
Jiraiya je trenirao Pein-a (Nagato), Konana i Yondaime-a (Narutov otac)...

Poslednja izmena:
Bogami Sakura se namucila sa Iron Sand... :)

@Uchihabloodlust

Cekaj...
Ko je Yahiko?
Jiraiya je trenirao Pain-a (Nagato), Konana i Yondaime-a (Narutov otac)...

Yondaime je dosao kasnije.................
U Amegakuri........... ( Village Hidden in Rain ) Sannini su se borili protiv nekog Salamandera....... Bio je neki jak, koji im je dao i naziv Sannin............ Konan je zansko, a Yuhiko i Nagato su decaci....... Kada je borba zavrsena, Sannini su u Amegakure gradu i pred njih istrcava Yuhiko........ On pita da li ce ih neko trenirati......... Oro odmah kaze hajde da ih ubijemo, ali Jiraiya pristaje.... I onda se pojave Konan i Nagato.... Znaci, postojalo je troje dece koje je Jiraiya trenirao: Konan, Nagato i Yuhiko...............
Procitaj Chaptere koje sam postavio ranije i bice ti jasnije :)

Yondaime je dosao kasnije.................
U Amegakuri........... ( Village Hidden in Rain ) Sannini su se borili protiv nekog Salamandera....... Bio je neki jak, koji im je dao i naziv Sannin............ Konan je zansko, a Yuhiko i Nagato su decaci....... Kada je borba zavrsena, Sannini su u Amegakure gradu i pred njih istrcava Yuhiko........ On pita da li ce ih neko trenirati......... Oro odmah kaze hajde da ih ubijemo, ali Jiraiya pristaje.... I onda se pojave Konan i Nagato.... Znaci, postojalo je troje dece koje je Jiraiya trenirao: Konan, Nagato i Yuhiko...............
Procitaj Chaptere koje sam postavio ranije i bice ti jasnije :)

Au bre pa znam da je Konan zensko... ;)
Jedva cekam da procitam, tnx na informaciji... :)
Moram u off...
Poz...

nemoj da spojlujete :banovati:
mangu sam tek pocela da citam...chapter 13 tek
al ipak je bolji anime,bar meni

jel neko gledao,borbu izmedju naruta i orochimara?
iskreno meni je bila malo dosadna...3 epizode se samo gledaju
dok se jedan ne seti da napadne konacno

nemoj da spojlujete :banovati:
mangu sam tek pocela da citam...chapter 13 tek
al ipak je bolji anime,bar meni

jel neko gledao,borbu izmedju naruta i orochimara?
iskreno meni je bila malo dosadna...3 epizode se samo gledaju
dok se jedan ne seti da napadne konacno

Jeli ona Shippuuden epizoda Orochimaru VS Jinchuriki............ Gledao sam................ Koliko puta je Oro je bukvalno ispljunuo svoje telo....................

Back