Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citat:
Original postavio Narutopedia
Sasori has had a horrible past, comparable to Gaara's. When Sasori was around five years old, his parents left him and were killed by Sakumo Hatake. All of his life, Sasori has been lonely. He began to make puppets at the age of five, and even made puppets of his parents to get rid of the terrible loneliness he felt.
Njegovu porodicu je ubio Kakashijev otac, Sakumo Hatake.
Ima prichu slichnu garinoj.
All of his life, Sasori has been lonely.
Bogami Sakura se namucila sa Iron Sand...
@Uchihabloodlust
Cekaj...
Ko je Yahiko?
Jiraiya je trenirao Pain-a (Nagato), Konana i Yondaime-a (Narutov otac)...

Ne volim Naruto.......previse djetinasto.
Mislim pogledaj ninje iz Ninja Scrolla ,Ninja Gaiden-a i Nabari No Ou-a i pogledaj Naruto.......GDJE TU LOGIKE IMA?
Yondaime je dosao kasnije.................
U Amegakuri........... ( Village Hidden in Rain ) Sannini su se borili protiv nekog Salamandera....... Bio je neki jak, koji im je dao i naziv Sannin............ Konan je zansko, a Yuhiko i Nagato su decaci....... Kada je borba zavrsena, Sannini su u Amegakure gradu i pred njih istrcava Yuhiko........ On pita da li ce ih neko trenirati......... Oro odmah kaze hajde da ih ubijemo, ali Jiraiya pristaje.... I onda se pojave Konan i Nagato.... Znaci, postojalo je troje dece koje je Jiraiya trenirao: Konan, Nagato i Yuhiko...............
Procitaj Chaptere koje sam postavio ranije i bice ti jasnije![]()

nemoj da spojlujete
mangu sam tek pocela da citam...chapter 13 tek
al ipak je bolji anime,bar meni
jel neko gledao,borbu izmedju naruta i orochimara?
iskreno meni je bila malo dosadna...3 epizode se samo gledaju
dok se jedan ne seti da napadne konacno
Jeli ona Shippuuden epizoda Orochimaru VS Jinchuriki............ Gledao sam................ Koliko puta je Oro je bukvalno ispljunuo svoje telo....................