Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel moras da spojlujesh?
Tj. meni je to vec odavno spojlovano ali nemoj zbog drugih.

Sto se Sore tiche, mozda to prerarste u nesto ozbiljnije(znam da je filler, ali..)
Ipak se tu pominju Danzou tamo-vamo, onda Narutov san, u njemu se pojavljuju Sora i Kyuubi! Sta to treba da znaci..?
Mada, verovatno nije nista.. Kad ga nema u mangi :P

Pa umrli su u Mangi......................... Kakav Official Databook...................
Za Yondaimea se mislilo da je ziv chak iako je iskoristio tehniku koja znachi apsolutno sigurnu smrt, dok nije izashao databook u kojem je pisalo da je riknuo. Josh su se plele priche kako je Akatsuki leader i ko zna shta josh ...

A shto se tiche Sore .... On je filler lik i kao takav nikad nece imati znachajnije mesto u main story line-u.

A shta mislite o liku zvanom Raiga?

KurosukiRaiga.jpg
raiga_1.jpg

On je lik iz fillera ? Varam li se ?

Meni je lik veoma zanimljiv , ali se pitam da li je stvarno umro ?

Naruto mi je postao previse dosadan i djetinjast.
Ako hoces neki dobar anime sa ninjama gledaj Nabari No Ou.Ima ga na Crunchyroll-u.
Ali ja ti vise sada gledam misterije i horore.......i komedije.

Raiga nije los...izgledalo je cool kad se borio,tuhnders etc
ali bez Ranmarua da mu prica gde se ko nalazi i nije neki shinobi
a i s obzirom da je filler verovatno da je umro stvarno

Kako sam prochitao na Narutopedia

Narutopedia:
Sasori has had a horrible past, comparable to Gaara's. When Sasori was around five years old, his parents left him and were killed by Sakumo Hatake. All of his life, Sasori has been lonely. He began to make puppets at the age of five, and even made puppets of his parents to get rid of the terrible loneliness he felt.

Njegovu porodicu je ubio Kakashijev otac, Sakumo Hatake.

Ima prichu slichnu garinoj.

Sasori mi je jedan od omiljenih likova u celom Naruto Serijalu....................... Cool mi je, i on, i njegove lutke i ono njegovo "srce"........... Ma sve!!!! Btw, i ja sam zavrsio Animu, cekam 64, kao i Mangu cekam 406................................

Btw, Sasori rules.....................

Imam par pitanja,

Kisame Hoshigaki.

Shta je bilo sa njim ? Da li je on mrtav?

A najvishe me zanima " Ako je zhiv , kakva je bila njegova reakcija na itachijevu smrt ? "

Kako sam prochitao na Narutopedia

Njegovu porodicu je ubio Kakashijev otac, Sakumo Hatake.

Ima prichu slichnu garinoj.

Da li znas da ga je na kraju Chiyo ubila upravo pomocu tih lutaka....... "Mother" and "Father"...............

Najtuznije mi je kada je onaj flashback kada uz pomoc Puppet Master Jutsu navodi lutke Majku i Oca da ga zagrle....................... I onda oni chakra konci kojima upravlja ( ili kako se vec zovu ) nestanu......... Lutke padnu i polome se.......... A Chiyo sve to gleda........... Covece, plakao sam na toj sceni...............

Pa tim se bori........... I Sasuke je bez Chidorija i Sharingana, i Naruto bez Rasengana i Kage Bunshina ( Shadow Clones ), i Pein bez sest tela............. I Kakashi bez Sharingana, Orochimaru bez Zmija, Tsunade bez one Snage i Onog Seala na celu....................
Pa to mu je stil borbe..... Normalno da je bez lutaka slab................:dash:

Back