Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da podignem temu.

Shta mislite o Sakuri?

sakura-haruno-1.jpg

Meni se neshto i ne svidja ...

U prvom delu je smarala,a sad u shippudenu (konacno sam stigla :mrgreen:) je dobra
svidja mi se sto je jaka kao tsunade,obicno je dosadna ali zanimljivo je kad se naljuti

1024770244.jpg

Nije ruzna.............. Slatka je.................... Ali nije Hot, niti Sexy....................... To je samo Temari.............. Temari, the queen of sexiness....................:klap::heart::heart:

Poslednja izmena:
Sakura je jako simpaticna u shippudenu,mnogo je slatka kako je ono rekla Narutu kada se ovaj pretvorio u Nine-Tail Fox(imao je samo 4 repa) a ona je potrcala i rekla :I'l save Sasuke for you",mnogo je slatko,i ustvari ona u shippudenu malo simpatise Naruta,zbog cega mi je drago,jer je sasuke ispao krele sto je otisao.:blabla::blabla::blabla::blabla::blabla:

Sakura je jako simpaticna u shippudenu,mnogo je slatka kako je ono rekla Narutu kada se ovaj pretvorio u Nine-Tail Fox(imao je samo 4 repa) a ona je potrcala i rekla :I'l save Sasuke for you",mnogo je slatko,i ustvari ona u shippudenu malo simpatise Naruta,zbog cega mi je drago,jer je sasuke ispao krele sto je otisao.:blabla::blabla::blabla::blabla::blabla:

pa da,cak je u toj epizodi kad se posle Naruto onesvestio ona je Yamato-u rekla da moze da uradi samo najgluplje stvari za Naruta. A Yamato joj kaze da nije vazno sta moze da uradi za njega nego kako se oseca prema njemu.I onda kaze: ,,I can see it by just looking at you,the truth is you L- i tad se Naruto probudi pa ovaj ne dovrsi,j*bi ga:otkacio:

Hah , super slichica, " ummm , so soft xD "

Ocemo da je iskomentarishemo?Tsunade?

Shta mislite o njoj ? Meni je bash drago shto je izabrana za hokage-a.

-SPOILER
A i krivo mi je shto ce da umre.Ovu informaciju sam chuo na ovoj temi.

E i ja sam cuo, ali............... Nadam se da je laz, dezinformacija................... A kako je bila hot kad je bila mladja.................... I sada je, ali onda...........................
Znam!!!! Hajde da je postavimo kao SexyKage................ a posle nje odmah ide Temari- san..........
Temari............... the best SexyKage that ever lived.....................:p

Pa mozda i nece, ali tako je valjda Kishimoto rekao.
A i logicno je nekako da

SPOILER[

- svo troje sennina poginu.. kad ih je dvoje vec riknulo.

SPOILER]

Ko ce biti hokage kad ona mandrkne?

lol.. pa da.
Riknuo je Jiraiya, ali nije zvanicno jer nisu jos uzeli njegovo telo i rekli "A-ha! Mrtav je. Nije onesvescen ili sl".
A Orochimaruovi ostaci su valjda u Kabutu ili tako nesto..

Poslednja izmena:
Ja bih voleo da su senini tu jer mi je to najzanimljiviji trio u serijalu. Njihov odnos, dal' ce Tzunade da da Jarayi (ako je stvarno preziveo, ali shmrc.....), dal' ce Orochimaru da se smiri i pomiri sa njih dvoje ako prezivi, ali samo da mi ne diraju Tzun. Evo, evo ubite mene.

attachment.php

Hahahaha...
:lol: :D

Bilo je u jednoj epizodi kada se Konohamaru nabio Tsunade u grudi...

Enivej, jedino me sada nervira sto tek 3. jula izlazi iduca epizoda... mada, bice Shippūden Special... jeeeeeeee :D

Mene nervira sto anime makeri toliko odugovlace i ubacuju filere.
Recimo, ovaj arc sto sad ide sa Sorom je filler.

Tj. meni licno ne smeta, neka idu, ali popularnost animea znatno opada zbog toga i ljudi odustaju od gledanja istog.
:(

Da Orochimaru postane dobar......................... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE................
Bolje neka ostane ovakav kakav je ( naravno neka preuzme Kabuta ).................. Ne da bude dobar............. Ne daj boze................. A ovaj Sora filler Arc je toliko glup.............. Bolje da nastave normalno....... Ocu da vidim kako ubijaju Assumu, a onda Narutovu novu Tehniku................

Ovo je moj banner.......... Ja sam ga napravio..........
Picture1.png

Back