Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa hyoton sam po sebi nije kekkei genkai ... Nego rezultat meshanja chakre (bar se tako pricha).
Evo pogledaj tu:
http://www.narutohq.com/ninjutsu.php
Znachi isto kao i suiton, katon i tako to.

hm u narutopediji pise da jeste,a evo i liste
http://naruto.wikia.com/wiki/Kekkei_Genkai#List_of_Kekkei_Genkai

i ovaj deo:
Several of the Yukigakure ninja also had the ability to use Hyoton techniques.However, this was not the product of a similar kekkei genkai.In addition, unlike Haku, who could create his own ice, the Hyoton jutsu used in the movie required the users to manipulate already existing ice. The Yukigakure ninja used hand seals in their ice manipulation abilities.

i nije obicni ninjutsu jer je haku svakako imao bloodline limit,sto je iskoristio da razvije sopstvenu tehniku ice mirrors

hm u narutopediji pise da jeste,a evo i liste
http://naruto.wikia.com/wiki/Kekkei_Genkai#List_of_Kekkei_Genkai

i ovaj deo:
Several of the Yukigakure ninja also had the ability to use Hyoton techniques.However, this was not the product of a similar kekkei genkai.In addition, unlike Haku, who could create his own ice, the Hyoton jutsu used in the movie required the users to manipulate already existing ice. The Yukigakure ninja used hand seals in their ice manipulation abilities.

i nije obicni ninjutsu jer je haku svakako imao bloodline limit,sto je iskoristio da razvije sopstvenu tehniku ice mirrors
Nisam rekao da Hakuova sposobnost nije kekkei genkai nego da ninje iz Snow Landa nemaju kekkei genkai ... Kao shto cesh videti da prethodnoj strani, Hakuov Kekkei Genkai nikad nije zvanichno nazvan. Hyoton je isto shto i Suiton, katon etc ... kao shto rekoh ranije.

Nisam rekao da Hakuova sposobnost nije kekkei genkai nego da ninje iz Snow Landa nemaju kekkei genkai ... Kao shto cesh videti da prethodnoj strani, Hakuov Kekkei Genkai nikad nije zvanichno nazvan. Hyoton je isto shto i Suiton, katon etc ... kao shto rekoh ranije.

ah pa dobro,moguce da je hakuov kekkei genkai
oznacen kao hyoton na narutopediji zato sto je bukvalno ista tehnika
uz male razlike

U 1. Naruto Filmu nije receno da je Kekkei Genkai, ali to ne mora da znaci da ustvari Hyouton nije Kekkei Genkai...........................................
I Mokuton je nastao mesanjem dve elementarne chakre, kao i Hyouton............... ( Mokuton- Zamlja i Voda................ Hyoton- Vetar i Voda........ )
A priznati Kekkei Genkai su:
- Byakugan ( Hyuuga )
- Sharingan and Mangekyo Sharingan ( Uchiha )
- Hyouton Creation (Haku's Clan)
- Rinnegan ( Pein )
- Shikotsu Myaku ( Kaguya )
- Souma no Kou ( Sakon i Ukon )
Mada postoje i neki, za koje se sumnja:
- Clay Manipulation ( Deidara )
- Mokuton & Bijuu Control ( Shodaime Hokage )
- Kagerou ( Fuuma Clan )
- Iron Sand ( Sandaime Kazekage )
- Plant traits ( Zetsu )
Btw, da se ne pravim pametan, ovo mozete naci na www.leafninja.com:bye:

Nemoguce da je Hyuoton isto kao Suton, Katon jer Katon itd. znaci Water Style, Earth Style itd.........................
A Hyoton znaci manipulacija ledom, i to je naziv Kekkei Genkai-a.............

Kimimaro-kun
Fan_Club_ID_by_We_Love_Kimimaro.jpg

Shteta shto je lik umro! Bio je bash gotivan :rolleyes:

Realno jedan od najjgotiwnijih likowa!
I Gaara je extra!

Hmm, kako vidim ova teman neshto sporije reaguje nego pre....
Ajde da pokrenem prichu!
Tsunade smo neshto malo komentarisali ali ne bukvalno o njoj.

Shta mislite o njoj?

ljudi, jel ovaj anime iskljucivo za decu? vidim da je prilicno popularan, ali bih umesto ukljucivanja u serijal na TVu radije nabavio epizode i krenuo od pocetka... ako je iole ozbiljan... jel mozete da ga uporedite sa jos nekim poplarnim serijalom... sta je vise decije- ovo ili dragon ball?

ljudi, jel ovaj anime iskljucivo za decu? vidim da je prilicno popularan, ali bih umesto ukljucivanja u serijal na TVu radije nabavio epizode i krenuo od pocetka... ako je iole ozbiljan... jel mozete da ga uporedite sa jos nekim poplarnim serijalom... sta je vise decije- ovo ili dragon ball?

Razlika izmedju Naruta i DragonBall-a je ogromna........ prema Narutu DragonBall je kao oni.......... Teletabisi, da!!!!!
Naruto ima bolju pricu, lepse nacrtane likove, dublja osecanja, pravo ubijanje ( ne posle 2 epizode, ozive lika nekim klikerima........) i sto je najbolje od svega....... ima puuuuuuuuuuuuunooooooooooooooo epizoda................. U prvom delu 220, a u drugom za sada 62 ( sutra izlazi 63 )...............
Pogledaj obavezno.............. Neces biti razocaran............ I sto je najvaznije, nema onih Kame-Hame sranja.............. vec extra odradjene tehnike!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gledaj ovako.

Naruto je kao dragon ball ali samo ozbiljniji.I bolje je uradjen!!!

Ako oces gledaj na TV-u , ali bih ti preporuchio da skinesh sve japanske epizode.

Nema cenzure!!! Krv , sve je uradjeno.

Po meni , NARUTO >>> Dragon ball

uuu super! :D
hvala na odgovorima.... vec sam ja nabavio 1. sezonu... ali na engleskom- slabo pricam japanski... :lol:
sigurno bih mogao iskopati engleski subtitle za jap verziju... ali- nekako mi je to bezveze kada vec imam crtac sinhronizovam na engleski... mada, stvarno jes' steta nemati uncensored verziju- al sta sad... nesto dobijes- nesto izgubis...

Po meni, mnooogo bolje nego Dragon Ball! Ja sam se navukla posle samo jedne epizode. :p

Ovi nasi imaju malo epizoda, pa se sve reprizira. Ali ovaj sajt je prava stvar ako hoces da pogledas ostatak: ;) http://www.tailedfox.com/page-downloads

ooo andjelka! zar i ti? mnogo sporo snimaju yugioh, jel' da? :D
anyway... prvo yu-gi-oh, a sad i ovo :D ... hvala za jos 1 izuzetan link! ...... delic oduzenja bi trebao da bude: www.english-anime.com ... nisam ga skroz precesljao, ali bi trebalo da bude fenomenalan... mada, sa onim koji si sada ubacila, verovatno da gubi smisao.... valjda cu jednom ja tebe preduhitriti... :D
anyway- osiguran sam za prvih 5 sezona... :) ...utorrent je uvek moj prvi izbor, ali ovi sajtovi odlicno popunjavaju rupe koje se stvore i bez cijeg popunjavanja sve gubi smisao... ;)

Poslednja izmena:
U 1. Naruto Filmu nije receno da je Kekkei Genkai, ali to ne mora da znaci da ustvari Hyouton nije Kekkei Genkai...........................................
I Mokuton je nastao mesanjem dve elementarne chakre, kao i Hyouton............... ( Mokuton- Zamlja i
Da je hyoton nastao meshanjem chakre je moguce (nije recheno josh), ali i da jeste ne znachi da je kekkei genkai. Mokuton je jednistvena sposobnost Senju klana i zbog toga je kekkei genkai. A Yamato je sam rekao da Mokuton nije samo puko meshanje chakre (poshto voda i zemlja sami po sebi ne rezultiraju u drvetu).
Nemoguce da je Hyuoton isto kao Suton, Katon jer Katon itd. znaci Water Style, Earth Style itd.........................
A Hyoton znaci manipulacija ledom, i to je naziv Kekkei Genkai-a........
Kombinujuci Kinesko chitanje kanjia rechi 'ton' dobijamo 'katon', 'suiton', 'fûton', 'doton', i 'raiton' (vatra, voda, vetar, zemlja, i munja). 'Ton' se bukvalno prevodi kao 'oslobadjanje' , pa npr. 'katon' znachi oslobadjanje vatre.

uuu super! :D
hvala na odgovorima.... vec sam ja nabavio 1. sezonu... ali na engleskom- slabo pricam japanski... :lol:
sigurno bih mogao iskopati engleski subtitle za jap verziju... ali- nekako mi je to bezveze kada vec imam crtac sinhronizovam na engleski... mada, stvarno jes' steta nemati uncensored verziju- al sta sad... nesto dobijes- nesto izgubis...
U svakoj japanskoj verziji je urezan engleski subtitle. :o

Da je hyoton nastao meshanjem chakre je moguce (nije recheno josh), ali i da jeste ne znachi da je kekkei genkai. Mokuton je jednistvena sposobnost Senju klana i zbog toga je kekkei genkai. A Yamato je sam rekao da Mokuton nije samo puko meshanje chakre (poshto voda i zemlja sami po sebi ne rezultiraju u drvetu).

Samo malo........ Ti kazes da je Mokuton Kekkei Genkai jer ga moze koristiti samo Senju klan............ Pa i Hyuoton moze koristiti samo Hakuov klan ( tj. Pravi Hyuoton, stvaranje leda, a ne koristenje postojeceg....)
Pa zar ovo nije isto.................. Btw, na www.leafninja.com lepo pise da je Hyuoton ( Hakuov ) Kekkei Genkai, a da se za Mokuton sumnja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::!::!::!::!::!::!::!:

ooo andjelka! zar i ti? mnogo sporo snimaju yugioh, jel' da? :D
anyway... prvo yu-gi-oh, a sad i ovo :D ... hvala za jos 1 izuzetan link! ...... delic oduzenja bi trebao da bude: www.english-anime.com ... nisam ga skroz precesljao, ali bi trebalo da bude fenomenalan... mada, sa onim koji si sada ubacila, verovatno da gubi smisao.... valjda cu jednom ja tebe preduhitriti... :D
anyway- osiguran sam za prvih 5 sezona... :) ...utorrent je uvek moj prvi izbor, ali ovi sajtovi odlicno popunjavaju rupe koje se stvore i bez cijeg popunjavanja sve gubi smisao... ;)
:lol: Sta da ti kazem, mora da ovi japanski crtaci imaju moc hipnoze ili tako nesto. Prosto moram da ih gledam. :p

Nema na cemu, uvek mi je zadovoljstvo da posaljem neki zanimljiv link drugovima forumasima. :D Sta cemo kad moramo sami da se snalazimo za epizode. :roll: A i tvoj link je super! Bar cu imati sta da gledam preko leta. :D

Pozz

Samo malo........ Ti kazes da je Mokuton Kekkei Genkai jer ga moze koristiti samo Senju klan............ Pa i Hyuoton moze koristiti samo Hakuov klan ( tj. Pravi Hyuoton, stvaranje leda, a ne koristenje postojeceg....)
Pa zar ovo nije isto.................. Btw, na www.leafninja.com lepo pise da je Hyuoton ( Hakuov ) Kekkei Genkai, a da se za Mokuton sumnja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::!::!::!::!::!::!::!:
Kao shto vec rekoh, HAKUOV KEKKEI GENKAI NIKAD NIJE NAZVAN!!!! HYOTON JE IME KOJI SU DALI FANOVI I NE RADI SE O TOME (Pravi hyoton je u 1. filmu)!!! Kako ne moze sh da shvatish shta hocu da kazem. A za mokuton se ne sumnja ... Lepo je recheno da je kekkei genkai.

Back