Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni su Chouji i Shikamaru bili tako slaaaaaaaaatki kada su kao mali lezali i gledali nebo :)
A Choujiev otac, Chomaru je super jak........... Jeste li videli koliki je kad uradi Extension Jutsu......... Visi od zgrade........................

1. Rock Lee
2. Shikamaru
3. Chouji

To su mi omiljeni likovi tim redom. A po snazi bi po meni islo:

1. Minato Namikaze (da je ziv)
2. Itachi Uchiha (da je ziv)
3. Orochimaru (da je ziv, a mozda i jeste)

Rock_Lee je pomenuo i po snazi.................... Pa ne znam............... Iskreno nisam neki Itachijev fan, tako da moja lista ide ovako:
- Yondaime
- Sandaime
- Orochimaru
- Nidaime,
i Kunoichi:
- Godaime
- Anko
- Konan
- Shizune ( cini mi se jaka, a i slatka mi je............ pogotovo kad onako izvrne ruku i slozi onu stupid facu............. ):heart:

Anko mi je mnogo zanimljiva, bila je uchenik Orochimarua ;)

Bash je puno tehnika od njega nauchila ,sve one zmije i to...

Shta mislite o njoj?

anko.jpg

Ona i Sasuke ( cini mi se ) jedini imaju Heaven Curse Seal.............. Bas me zanima kakav je njen Stage Two...........................................
I mora da je jaka................ Ipak joj je Orochimaru- sama bio Sensei........................

Da li negde imaju da se kupe epizode na dvdju jer ih ima previse da bih ih skidao sa neta.Citao sam manga strip i sbidja mi se mnogo.Zao mi je sto na ultri ima samo prva sezona tj 26epizoda i onda sve iznova vrte,koji krs.

Meni po snazi:
Yondaime
Orochimaru
Itachi
Naruto
Kakashi

mozda gresim ali tako ih ja vidim.da li neko igra ultimate ninja 3?

Fav. ninjas (snaga, karakter, smeshne situacije):
Kakashi - zar treba komentar
Jaraiaya - eeeee, veseli ero-senin...shmrc
Shikamaru - mali nije mocan , ali je je$^#% prepametan. I ima ukus za zene.
Fan. kunoichi (snaga, karakter, smeshne situacije):
Tsunade - .."Da smo se ranije sreeeeee-liiiiiiii...."
Hinata - Temari dele 2-3 - scene sa Hin su urnebesno smeshne, a i izrasla je u zaista mocnog shinobija, ali Temari je i karakter i borac po mom ukusu ( i obe imaju poprilichno lep gruni kosh, takoreci svaka je "dusha od zene")
a po moci.....
1.Senju Hashirama *1. hokage
2.Namikaze Minato *4. hokage
3.Uchiha Madara *ali Sauske ili Naruto, ako nastave da se razvijaju ovim tempom( i pozive toliko) su 3., a mozda i vishe....

............................................................... S P O I L E R .......................................................................

Ne znam da li ste gledali Shippuuden...................... Posle misije spasavanja Gaare od Akatsuki-a, kada se Naruto vrati u grad, sretne Shino-a............................ I posto se promenio, stavio kapuljavu i kragnu ( jedino mu se naocare vide ) Naruto ga ne prepozna.............. Tek posle nekog vremena, kada Shino pocne da prica, Naruto ga prepoznaje!!!!!!! I onda dolazi Kiba sa Akamurom, koji je sada veci od Kibe i Naruta zajedno, kao i Hinata ( koja, naravno, pada u nesvest kada vidi Naruta, i drugi put, kada joj Naruto kaze " Hey Hinata, shut up and come with me "............. Jadna, dobro da nije dobila mozdani...... )
Ugl, skrenuo sam malo................... Shino, videvsi da ga je Naruto najteze prepoznao pocne da ocajava............. I tako on celu epizodu govori: " You knew them all.................... ".........
Ja mislim da ovo pokazuje da on nije bas toliko odsutan od svega, i da, najvaznije, postuje Naruta!!!!!!!!!!
By the way, otac mu je COOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!

Da to je ta epizoda. On popije malo otrova koji tera ljude da se smeju, pa onda Naruto mora umesto njega da izdrzi da se ne nasmeje tokom shrane(uslov za dobijanje nasledstva), a svi rodjaci pokushavaju da ga nasmeju. Japanski humor, ali ima odlichnih scena.

Shino je stvarno ekstra lik. On mi je cetvrti omiljeni, samo steta sto ga malo vise ne prikazuju u seriji ima dosta slicnosti sa Shikamaruom i jedan i drugi su stratezi.

Shino je cudan,ali je dosta jak kada su njegove bube napale Tobija u shippudenu to sve govori.
Moji miljenici(imam ih gomilu):
1)Minato Namikaze
2)Itachi Uchiha
3)Naruto Uzumaki
4)Sasuke Uchiha
5)gosn Pervy Sage i Orochimaru

Od kunoichija:
1)Anko ona je zakon od svih devojaka
2)Sakura
3)Temari

a koji vam je favorite kekkei genkai aka bloodline limit
ima ih vise

180px-Byakugan.jpg

Byakugan - bloodline limit Hyuuga clana
omogucava vidljivost od 360º,sto prakticno omogucava,izuzev blind spota,
da vide sve oko sebe a i sama mogucnost da mogu da vide chakra sistem
Hyuuga klanu je pomoglo da razviju sopstven stil aka Jyuken

2vxc66sa.jpg

Hyoton - Kekkei genkai Hakua
koju koristi da stvori veliki broj ogledala od leda

sharingan.jpg

Sharingan - bloodline limit Uchiha clana
nosioci sharingana imaju mogucnost memorisanja tehnika,
omogucava lakse predvidjanje neprijateljeve kretnje
i odredjenu vrstu hipnoze aka Mangekyou Sharingan

KimimaroBloodline.jpg

Shikotsumyaku - bloodlimit istrebljenog Kayuga clana
Kimimarova sposobnost da kontrolisu sopstvene kosti po zelji

meni se najvise svidja Kimimarov kekkei genkai
ima ih jos par mokuton i rinnegan ali nisam jos stigla do tih epizoda
tek sam do 180te tako da ko zeli moze da dopuni

Poslednja izmena:
Heh Hyoton i Shikotsumyaku je nestao posle smrti od Hakua i Kimimara.

Svi mi se svidjaju od ponudjenih...

Izdvojicu Mangekyou Sharingan.
Hyoton nije nestao posle smrti hakua. I btw nikad nije nazvan tako da je Hyoton samo fan-name. U filmu 1. ima gomila njih koji koriste Hyoton ali nemaju kekkei genkai, vec meshaju wind i water chakru.

Back