Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
-----------SPOILER-------------

Jer znate da Kakashi zna da uradi rasengan?
U chapteru 321 u mangi . .. . . . .
Naruto Island:
In chapter 321 of the Naruto manga, Kakashi shows Naruto that he too can use Rasengan. Unlike Jiraiya who just uses one hand and Naruto who uses his Shadow Clone, Kakashi holds his right wrist with left hand and as he is forming the Rasengan.

4th Hokage: Yondaime
Arashi-sama.JPG

Shta mislite o njemu?legenda , da nije bilo njega propao bi village.
Kao sto znate on je sealovo nine tailed fox u njegovog sina , Naruta.
Takodje je bio uchitelj Kakashijiu,Obitu, Rini, a bio je uchenik Jiraiye(legendary sannin).
Isto tako je i napravio rasengan , koji je kasnije nauchio Jiraiya.

Jos nije receno u mangi, ali fanovi veruju da je Minato (4th hokage) Jirayin sin.
:D
Nije li to cool? Jiraiya, Narutov deda! A bas nekako logicno izgleda.

-------------------------------------------------S P O I L E R -------------------------------------------------------------------------------

Za sada se zna da je Jiraiya, Narutov KUM. U mangi je lepo opisano kako je Naruto dobio ime.
Prva knjiga koju je ero-sennin napisao nije imala toliko erotskih detalja, vec je bila vishe bazirana na iskustvima samog Jiraiya-e, kao romano dozivljajima jednog ninje. Naravno popala je.Ali..

Naruto was named after the lead character in one of Jiraiya's lesser known semi-biographical works, while Jiraiya himself got the name while eating ramen. Minato felt the main character's drive and determination made excellent qualities and he hoped to raise his son to be a shinobi like the "Naruto" character. Kushina agreed that the name would fit their son nicely. They then agreed that Jiraiya should be Naruto's godfather, as he was the finest shinobi they knew.

Naruto=A steamed fish-paste cake, also a maelstrom

-------------------------------------------------S P O I L E R -------------------------------------------------------------------------------

Za sada se zna da je Jiraiya, Narutov KUM. U mangi je lepo opisano kako je Naruto dobio ime.
Prva knjiga koju je ero-sennin napisao nije imala toliko erotskih detalja, vec je bila vishe bazirana na iskustvima samog Jiraiya-e, kao romano dozivljajima jednog ninje. Naravno popala je.Ali..

Naruto was named after the lead character in one of Jiraiya's lesser known semi-biographical works, while Jiraiya himself got the name while eating ramen. Minato felt the main character's drive and determination made excellent qualities and he hoped to raise his son to be a shinobi like the "Naruto" character. Kushina agreed that the name would fit their son nicely. They then agreed that Jiraiya should be Naruto's godfather, as he was the finest shinobi they knew.

Naruto=A steamed fish-paste cake, also a maelstrom
Heh , nasmejao sam se kad sam prochitao ovo.

A za ime naruto = steamed fish paste cake , video sam u filleru , kada mu se na ledja stvorila ona mala zhivotinja... i stalno je trazhila naruto , naruto , mislila je na fish-paste cake.I onda joj je Naruto kupio " 5 naruto's please" ;)

ah, Minato Namikaze a.k.a Yellow Flash sjajan je ali mi je zao zbog onoga: on je zeleo da svi vole i postuju Naruta jer je on domacin Kyuubi-a,a svi ga mrze:cry::cry::cry:

Toliko bih voleo da vidim kako izgledaju i ta druga sela i shta se radi u njima. U prichi sa Zabuzom pomenuli su Selo u magli,posle su prikazali i to smo jedino videli selo u pesku, kad su prvo tragali za Sasuke-om nadao sam se da ce prikazati selo zvuka, al' shipak. A ostala sela? Bash sam radoznao videti ih. Mesto gde se Pain i Jaraiya makljaju, to je selo u kishi jel'? Gde su silna ostala sela?

Toliko bih voleo da vidim kako izgledaju i ta druga sela i shta se radi u njima. U prichi sa Zabuzom pomenuli su Selo u magli,posle su prikazali i to smo jedino videli selo u pesku, kad su prvo tragali za Sasuke-om nadao sam se da ce prikazati selo zvuka, al' shipak. A ostala sela? Bash sam radoznao videti ih. Mesto gde se Pain i Jaraiya makljaju, to je selo u kishi jel'? Gde su silna ostala sela?
Pokazali su dosta sela u filler epizodama.

Chini mi se da ga je Sasuke provalio. Opet se ponahsa kurchevito prema Madari kao prema Orochimaru shto se ponashao. Ali jedva chekam fight Madara-Tzunade+Konoha ninjas. Ako ubiju Tzunade- prestajem da pratim Naruta!

Madara is a total luzer.:thumbdown:
Koji je to starkelja ako si toliko mocan sta ce ti Sasukeova pomoc,eeeeee,ocigledno je da nisi toliko.
I zasta se onda zalagao Itachi kad ova gluperda od Sasuke stala uz Madaru,nece to dug otrajti,kao sto je Sasuke stao uz Orochija i na kraju ga killnuo.

Ne znam............ Moje misljenje je sledece:
Itachi je Narutu sigurno dao nesto zesce.................... Sasuke ce, sa Madarom, verovatno napasti Konohu, i onda ce shvatiti da gresi.............. Pa ce se on i Naruto udruziti i ubiti Madaru..................
Mislim da ce biti tako.........:think:

Stvarno ne znam,ali ce sigurno biti zestoko,sigurno ce Madara i Sasuke napasti Konohu,pitanje je za koliko chaptera ali ne znam sta ce biti stvarno.
Po meni ja mislim da ce Naruto ubiti Sasuke a mozda i nece ko zna,on ce pokusati da spasi i prijatelja i Konohu.

E sad sam malo "lutao" po netu i nabasao na ovu zanimljivu pricicu................
Ovako...........
Tsunade, kada sazna da je Jiraiya umro, otici ce da ga osveti.................. Kao zamenika, novog Hokage-a dok nje nema bice postavljen nas omiljeni sensei............. Kakashi!!!!!!!!!! To bi bilo cool.............................
I kao, i nju ce ubiti Pein................
Ali ov nista nije sigurno........... mozda je Spoiler, a mozda samo luda mastarija nekog fana...........
Bas bi bilo cool da se tako desi ( ok, bes smrti Tsunade )...........................:lol:

Chuoji,je sav blesav.Samo jede chips ali ajde da je razlicitih ukusa nego samo od rostilja,i Asuma ga uvek vodi na rostilj,koji smaze za cas.Najbolje je bilo kada je zavrsio u bolinici jer se valjda prejeo.A klan mu je onako,imaju one pilulice zbog kojih je malo falilo da umre Chouji,ali naravno preziveo je.
Mali Fatso.........:tease:

Back