Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Madara valjda ima Eternal Mangekyo Sharingan

Da, u pravu si.................... Tako se Mangekyo Sharingan zove kada jedan brat uzme oci drugog brata, sto je Madara uradio svom mladjem bratu, a Sasuke je Itachijeve dobio.................
Samo jos Kakashi nema Eternal................. smrc.......................smrc......................
Poor, Poor Kakashi sensei!

Mislim da isto vazi ako mu neko DA svoje ochi.
... Totally crushed on his right side, Obito knew his death was imminent and made the decision to have his left eye removed and implanted into Kakashi by Rin....
Imash ceo BIO Kakashijev na www.leafninja.com

Da, u pravu si, ali ja mislim da on mora uzeti druge oci, jos jedne, i to od svog rodjenog brata.......... Ali ipak to je kod Uchiha clana, a Kakashi nije iz Uchiha.......................
Totalno sam zbunjhen:dash:.....................................................................
Svejedno, ne verujem da bi Kakashi uzeo necije oci!

Kankuro
kankuro1.jpg

Pa doshao je na red i Kankuro ,brat od Gare i Temari.
Shta mislite o njemu?
PUPPET MASTER! Meni je lik zanimljiv.

Ma Kankuro je lik.................................... Meni je jedan od omiljenih...................... Tako je cool..........................................

Pogledajte ovu sliku tri Sannina...................................................

Poslednja izmena:
COMIC TIME!

menupop.gif

Prilozi

• Attempt 1 My Bad.jpg
    Attempt 1 My Bad.jpg
    39,3 KB · Pregleda: 34
  • Attempt 2 Competition.jpg
    Attempt 2 Competition.jpg
    72,9 KB · Pregleda: 31
  • Attempt 3 Loudmouth.jpg
    Attempt 3 Loudmouth.jpg
    39,8 KB · Pregleda: 32
  • Attempt 4 Ambush.jpg
    Attempt 4 Ambush.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 27
Nista posebno,jeste jak ali kada se sreo sa Sasorijem ovaj ga u 1 pokretu otrovao(sasori kankura)

Ali moras uzeti u obzir da je Sasori napravio lutke koje je Kankuro koristio............. Tako da je imao veliiiiiiiiiiiiiiiku prednost........................... Kako je Kankuro razbio Sakona / Ukona................ To je bila borba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ako su to ona dva (tj. jedan) Orochimaruov pajac, onda blaah..
Sve te retarde su razbili genini iz Konohe tako da oni ispadau slabici.

A Sasori, i bilo ko iz Akatsukija bi razbio Kankuroua.On je sad nizha klasa.
A u sustini su svi iz sand-a slabi.

Ma kako su svi iz Sanda slabi?
Pa moja Temi- sam je najjaca kunoichi u celoj seriji....................... Sigurno............................
A Gaara............................ tako je cool, i jak, i hrabar.....................................
Dobro, Kankuro je malo slabiji................. Ali nije lako biti stariji brat cudovistu 12 godina!!!!!!!!!
A Baki........................ Gaarin Sensei razbio je Gekkoy-a ( specijalni Jounin na Chuunin Examu, koji je vodio preliminarne borbe za treci deo testa ) jednim potezom....................
Ma kako slabi.......................................................

Ako su to ona dva (tj. jedan) Orochimaruov pajac, onda blaah..
Sve te retarde su razbili genini iz Konohe tako da oni ispadau slabici.

A Sasori, i bilo ko iz Akatsukija bi razbio Kankuroua.On je sad nizha klasa.
A u sustini su svi iz sand-a slabi.

Ma! Shali se chovek (lprsic reci da se shalish, vidish da Uchihabloodlust ima Gaaru kao avatara). Sand je vrlo jako selo, i za razliku od Konohe oni su prihvatili svog Jinchuuriki-a i to na kraju kako se ispostavi, ne iz straha.
I imaju Temari.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Temari mmmmmmmmmmmmmm

Poslednja izmena:
Da, u pravu si, ali ja mislim da on mora uzeti druge oci, jos jedne, i to od svog rodjenog brata.......... Ali ipak to je kod Uchiha clana, a Kakashi nije iz Uchiha.......................
Totalno sam zbunjhen:dash:.....................................................................
Svejedno, ne verujem da bi Kakashi uzeo necije oci!

U pravu si, my bad, my bad. Upravo sam prochitao 400 i neki broj mange. Sve je lepo objashnjeno. Za konachni, ultimativni (stalni Sharingan), brat (mozda i sestra) mora dati ochi. Zvuchi ko narodnjak. Ah da Nisam video ni jednu zenu sa Sharinganom. Pomalo seksistichki crtani. Ali.... to su japanci.

Ma! Shali se chovek (lprsic reci da se shalish, vidish da Uchihabloodlust ima Gaaru kao avatara). Sand je vrlo jako selo, i za razliku od Konohe oni su prihvatili svog Jinchuuriki-a i to na kraju kako se ispostavi, ne iz straha.
I imaju Temari.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Temari mmmmmmmmmmmmmm

Ne.
Lepo je rekao jedan cikica da su ga postavili za hokage-a da se njegov Shukaku ne bi oslobdio.
A kolko su jaki videlo se kad su sa Orochimaruom napali Konohu.
Kakashi, Asuma, Gai i ona zena jounin razbili su stotinak njih bez ikakve muke.
Secam se da su Kakashi i Gai brojali kolko su ih njih dvojica pojedinacno prebili i ispalo je nesto 20-30.
Ko kad Asteriks i Obeliks biju rimljane.
A i kazekage(Gaara) im je slab. Tj. slab je za titulu kage, Tsunade je mnoogo jacha. Gaara nije ni blizu tom nivou.

Ne.
Lepo je rekao jedan cikica da su ga postavili za hokage-a da se njegov Shukaku ne bi oslobdio.
A kolko su jaki videlo se kad su sa Orochimaruom napali Konohu.
Kakashi, Asuma, Gai i ona zena jounin razbili su stotinak njih bez ikakve muke.
Secam se da su Kakashi i Gai brojali kolko su ih njih dvojica pojedinacno prebili i ispalo je nesto 20-30.
Ko kad Asteriks i Obeliks biju rimljane.
A i kazekage(Gaara) im je slab. Tj. slab je za titulu kage, Tsunade je mnoogo jacha. Gaara nije ni blizu tom nivou.

Samo jedno pitanje imam.............. Kako znas da je Gaara slabiji od Tsunade, ako se nikad nisu borili????????????
Btw, Tsunade se nikad nije borila ni sa jednim koji je uspeo da pobedi Gaaru..........
A Kakshi i Gai su se borili protiv Sound Ninji, sto se moglo videti po njihovoj odeci...................
A i Assuma je pobedio osam Sound Ninji da bi spasio Shikamaru-a.....................
Tako da se jos nije videlo kako se bore Ninje iz Sunagakure.............................
Jedini je prikazan bio Baki, koji je, btw, razbio Konohinog Special Jounin-a....................
I da, da su ljudi izabrali Gaaru da bude Kazekage samo zbog Shukaku-a, ne bi svi bili zabrinuti kada ga je Deidara oteo........................... Nebi ga voleli i postovali.....................
On je i pre bio Kazekageov sin, pa ga niko nije postovao, a u Konohi isto je bilo sa Konohamaruom.................. Samo sto njemu niko nije smeo pogledati u oci, jer je unuk Treceg Hokage-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rtfm:

A ona zena Jounin, btw, koja se zove Yuhhi Kurenai, uopste se nije borila..............................

Poslednja izmena:
I da Tsunade je ok meni, ali je pateticna................... Koristi jutsu da bi sakrila godine................. Strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Jiraiya bez ikakve tehnike bolje izgleda od prosecnog tridesetogodisnjaka u seriji, iako ima 53 u Shippuudenu..........................................

I da, matora baba Chiyo, razvila je jednu od najjacih tehnika u Ninja svetu..........................
A i Sasori je extra jak....................
Odakle su oni? Pa iz Sunagakure no Sato-a ( Sand Village-a )!!!!!!!!!!!

Back