Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja procitao "See the group after 15 years in making"

Osim ako nema neke veze sa tim koliko je Naruto izlazio

Ma njesra, umesto da je covek napravio time lapse od minimanlno 5 godina on je opet napravio manji vremenski razmak od shippudena i originala.
Bezveze mi je stvarno, trebao je napraviti razmak od 10 godina.

Osim ako ne planira da radi trecu seriju.
Nikad ne znas sa tim Japancima... :D

Ja bih voleo da je duzi vremenski period, jedno 10-15 godina. Videti ko je s kim zavrsio (da bude malo i za ove sto ocekuju romansu, a i motiv porodice se cesto provlaci kroz mangu pa bi red bio da vidimo Naruta sa svojom zenom i detetom/decom), ko je hokage, mozda scena kako Saske i Naruto dele ramen i tako dalje, nesto da stavi zaista tacku na sve. Ali imam osecaj da ce biti kao Dragon Ball... Znaci 15 filmova i svako film neki novi zloca. Mada Dragon Ball nije imao neke teme porodice i ljubavi. Nesto malo, akcenat je bio stavljen da neumornu tabacinu i konstantni power up cx

tumblr_nejmu6Gxd41te7at9o1_400.png

Naci, Naruto i Hinata, Saske i Sakura, Choji i nika crnkinja, Shikamaru i Temari ili kako god se zvala xD I nova manga (navodno kratka xD ) koja se fokusira na decu likova iz prve mange c: Ne nam zasto, ali sam happy sto ce tako biti, mogo volim kada se sve zavrsi pa dobijes nastavak u buducnosti sa decom likova. Jos kad bi i u Harry Potteru toga bilo c:

E da sto se tice zadnjeg captera, vidim da su Sakura and Saske zajedno, ali zasto nigde nije implicirano da je Naruto sa Hinatom? :O Znaci znamo da Hinatina cera ima velikog batu i to je to :O Ali Salad :v Ahahahahahahahahah Najbolje ime ikada... I poslednje, kako je ovo timeskip od samo 2 godine? o.o Ima mnogo vise :v

EDIT: OOPS film je 2 godine, ne ovo xD Sorry xD

EDIT 2: Nebitno, primetio sam crte na licu Himawari i plave oci ;-; My years long dream came true c:

Back