Manifold
Ističe se
- Poruka
- 2.615
Sta sad on moze da deli onu chakru... glupost...
Vec davno je prikazano da Kurama moze da deli cakru i da je po volji daje kome hoce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sad on moze da deli onu chakru... glupost...
Vec davno je prikazano da Kurama moze da deli cakru i da je po volji daje kome hoce.
Je l' zna neko da li ce Naruto da dobije Rinnegan?
Orochimaru i Sasukeov tim na kraju izgkedaju kao neki Sith lordovi.
E ljudi pogledao sam Naruta i poceo da gledam Shippuden pa me zanima ovaj lik Danzo kakav je lik msm nije nesto dobar cim je poznat kao The Darkness of the Shinobi
Jeste bolje gledati ako manje znas, ali kad nisam bas najbolje razumio ko je i sta hoce.
A, bezveze, bas bi bilo epic jer je imao sve predispozicije da dobije rinnegan (valjda).![]()
Нема предуслове за то.
Ево читај.
Because the Rinnegan was originally wielded by the Sage of the Six Paths, re-merging his bloodlines: that of the Senju and Uchiha can lead to that person awakening this dōjutsu. This was proven when Madara Uchiha later awakened the dōjutsu by infusing Hashirama Senju's DNA into his body
Vidim da vec pisete o Rinneganu pa imam par pitanja na koje bih bolio da odgovorite:
1.Kakve moci ima Rinnegan(znam samo da ga je imao osnivac svih jutsua)
2.Sta je dobio Naruto od Itachia(msm da je Sharingan ali nisam siguran posto nisam ni blizu te epizode)
3.Od koje epizode pocinje finalni okrsaj izmedju Paina i Naruta
p.s znam da sam vam mnogo dosadan ali kad jednostavno obozavam Naruta a i mnogo sam znatizeljan
Vidim da vec pisete o Rinneganu pa imam par pitanja na koje bih bolio da odgovorite:
1.Kakve moci ima Rinnegan(znam samo da ga je imao osnivac svih jutsua)
2.Sta je dobio Naruto od Itachia(msm da je Sharingan ali nisam siguran posto nisam ni blizu te epizode)
3.Od koje epizode pocinje finalni okrsaj izmedju Paina i Naruta
p.s znam da sam vam mnogo dosadan ali kad jednostavno obozavam Naruta a i mnogo sam znatizeljan
Spoiler alert.
2) Dao mu je Mangekyo Sharingan od Uchiha Shinsui-a. Neću da spojlujem BAŠ TOLIKO da kažem šta radi. xD