Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
onda su ovi sto prave anime zesce zajebali stvari.... hvala :)

Zasto su zajebali stvar? Zasto bi neko pozivao sinobije koji mogu da kontrolisu svoje telo i moci kada ce da se okrenu protiv pozivaoca? To nema logike. Stvar je u tome sto ne moze da im kontrolise um, a telo im kontrolise tako sto im zabije kunai u vrat, sad da ne lupetam, ne mogu da se setim tacnog naziva tela, ali na neki nacin upravlja njihovim centralnim nervnim sistemom.

Itači se oslobio Edo Tenseija pomoću kotoamacukamija ;)...Koji je bio unutar Naruta tj u vrani,koja se aktivirala u kontaktu sa Itačijevim očima...Tako da nisu zasrali stvar..

ma znaaam to nego brate gledao sam epizodu kad neka mala... valjda maki se zove tako nesto iz sela peska ja mislim kad njen sensei neka tamo opasna zena pomogla joj nakon sto je shvatila kao da pogresno gleda stvari...a ona nije upotrebila nikakvu tehniku da se iscupa edo tenseia

Zasto su zajebali stvar? Zasto bi neko pozivao sinobije koji mogu da kontrolisu svoje telo i moci kada ce da se okrenu protiv pozivaoca? To nema logike. Stvar je u tome sto ne moze da im kontrolise um, a telo im kontrolise tako sto im zabije kunai u vrat, sad da ne lupetam, ne mogu da se setim tacnog naziva tela, ali na neki nacin upravlja njihovim centralnim nervnim sistemom.

ma nisi me razumeo nema veze :)

A tek ova slika... Amazing...

bleach-3913403.jpg

Wrong topic dude ,wrong topic XD

Back