Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stigao sam do 200. epizode od prilike, omiljeni lik Itachi! :D

преузимање.jpg

E ljudi pogledao sam Naruta i poceo da gledam Shippuden pa me zanima ovaj lik Danzo kakav je lik msm nije nesto dobar cim je poznat kao The Darkness of the Shinobi

Pa pogledao sam par epizoda i sad znam da je on htjeo Konohu za sebe,a negdje sam i citao da ce kao biti kandidat za 6 Hokagea,ali nece uspjeti posto ce umrijeti valjda.

A, bezveze, bas bi bilo epic jer je imao sve predispozicije da dobije rinnegan (valjda). :lol:

Нема предуслове за то.
Ево читај.

Because the Rinnegan was originally wielded by the Sage of the Six Paths, re-merging his bloodlines: that of the Senju and Uchiha can lead to that person awakening this dōjutsu. This was proven when Madara Uchiha later awakened the dōjutsu by infusing Hashirama Senju's DNA into his body

Vidim da vec pisete o Rinneganu pa imam par pitanja na koje bih bolio da odgovorite:
1.Kakve moci ima Rinnegan(znam samo da ga je imao osnivac svih jutsua)
2.Sta je dobio Naruto od Itachia(msm da je Sharingan ali nisam siguran posto nisam ni blizu te epizode)
3.Od koje epizode pocinje finalni okrsaj izmedju Paina i Naruta

p.s znam da sam vam mnogo dosadan ali kad jednostavno obozavam Naruta a i mnogo sam znatizeljan

Нема предуслове за то.
Ево читај.

Because the Rinnegan was originally wielded by the Sage of the Six Paths, re-merging his bloodlines: that of the Senju and Uchiha can lead to that person awakening this dōjutsu. This was proven when Madara Uchiha later awakened the dōjutsu by infusing Hashirama Senju's DNA into his body

Moje misljenje je bilo da ce Naruto da dobije Rinnegan zato sto je iz Uzumaki klana i zato sto mu je Uchiha (Itachi) dao neke od svojih moci jer je na isti nacin i Nagato dobio Rinnegan. :D

Vidim da vec pisete o Rinneganu pa imam par pitanja na koje bih bolio da odgovorite:
2.Sta je dobio Naruto od Itachia(msm da je Sharingan ali nisam siguran posto nisam ni blizu te epizode)

p.s znam da sam vam mnogo dosadan ali kad jednostavno obozavam Naruta a i mnogo sam znatizeljan

1. Rinnegan moze da ozivi mrtve, moze da privlaci i odbija, itd.
2. Itachi je rekao Narutu da mu je dao neke svoje moci. E sad, ja ne znam oce li se to otkriti, na 220. sam epizodi Shippudena i do sada se nista o tome nije saznalo.
3. Borba izmedju Naruta i Pain-a je negde u 160-im epizodama. 164. cini mi se :D

Spoiler alert.

1) Six Paths of Pain izguglaj. Ima 6 različitih moći + oživljavanje.
2) Dao mu je Mangekyo Sharingan od Uchiha Shinsui-a. Neću da spojlujem BAŠ TOLIKO da kažem šta radi. xD

Back