Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
Bilo nedavno na temi "Смешне слике, клипови и занимљиви линкови"Ej ljudi pogledajte sta sam nasla na netu!Strava je!
Nadam se da ce da urade i treci deo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo nedavno na temi "Смешне слике, клипови и занимљиви линкови"Ej ljudi pogledajte sta sam nasla na netu!Strava je!

Stvarno?Nesam znala...ja to lepo ukucam na youtube "srpski naruto" i izadju mi zejebancije...Bilo nedavno na temi "Смешне слике, клипови и занимљиви линкови"![]()
Ej ljudi pogledajte sta sam nasla na netu!Strava je!
Evo jos snekih smesnih klipova:znaci ja se u zivotu nisam iskidao ovako...ahhaahahahha![]()
Ja jok...verovali ili ne,sada vise provodim vremena na fb nego na Krstarici...nasla sam mnoge ljude koji imaju bas isto misljenje kao i ja,tako da...jel ima neko neku temu???
Ja jok...verovali ili ne,sada vise provodim vremena na fb nego na Krstarici...nasla sam mnoge ljude koji imaju bas isto misljenje kao i ja,tako da...![]()
Paaa...NaruSaku...moje pretpostavke su im veoma ocigledne i svi se lepo slazu sa mnom...koje misljenje??
Paaa...NaruSaku...moje pretpostavke su im veoma ocigledne i svi se lepo slazu sa mnom...A oni su iz Francuske,Izraela,Nemacke itd...
Aj,aj,aj...nemo' tko brate Smiley...nisam ja odustala...samo vise ne mogu da vodim grupu...Vodim ih vec 3:Moje odeljenje na fb,NaruSaku na fb i jos jedan NaruSaku na fb...Premorena sam...Samo cu odgovarati na pitanja i teme i slicno tome...Predajem ti stafetu,Smiley...pa dobro....posto vidim da i narutoxsakura odustade....moracu ja da dizem temu....prvo sam vas pitao za 3 vama najbolja lika...e sad mi napisite koja 3 lika iz naruta najvise mrzite...
moja su:
1)Saske(inace moj NEKADASNJI omiljeni lik)
2)Madara
3)Kabuto

Aj,aj,aj...nemo' tko brate Smiley...nisam ja odustala...samo vise ne mogu da vodim grupu...Vodim ih vec 3:Moje odeljenje na fb,NaruSaku na fb i jos jedan NaruSaku na fb...Premorena sam...Samo cu odgovarati na pitanja i teme i slicno tome...Predajem ti stafetu,Smiley...
Well,that's it...
1)Sasuke(jer je smorni bolesni mozak...)
2)Madara(jer je smorio sve oko sebe)
3)Hinata(takodje smorila...)
E vis' da si pogresio Smiley...Dobr chapy,ali sam bila u pravu...Pa da ali gvozdena vrata ne gvozdenu zenu!![]()
Kontam da su te moći tek rezervisane za Sasuke vs Naruto.Смарају ме сећања, погађам после овога Наруту се на путу испречује Итачијев клон и почиње да га тренира на оне моћи што му је умуљао онај пут.
Шта мислите за сценарио?
E vis' da si pogresio Smiley...Dobr chapy,ali sam bila u pravu...![]()
mnogo brzo sam procitao chapter,ne znam zasto mi se tako cini![]()
Crncuge su me vise smorile. Idite repujte ili vrsite neku drugu vrstu recitacije, I don't give a damn.
Ne zelim njih da gledam, uopste.