Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Paaa...NaruSaku...moje pretpostavke su im veoma ocigledne i svi se lepo slazu sa mnom...:DA oni su iz Francuske,Izraela,Nemacke itd...

pa dobro....posto vidim da i narutoxsakura odustade....moracu ja da dizem temu....prvo sam vas pitao za 3 vama najbolja lika...e sad mi napisite koja 3 lika iz naruta najvise mrzite...
moja su:
1)Saske(inace moj NEKADASNJI omiljeni lik)
2)Madara
3)Kabuto

Три омиљена: Минато, Какаши, Итачи
Три неомиљена, да не кажем омрзнута: Данзо, Деидара и Орочимару.

pa dobro....posto vidim da i narutoxsakura odustade....moracu ja da dizem temu....prvo sam vas pitao za 3 vama najbolja lika...e sad mi napisite koja 3 lika iz naruta najvise mrzite...
moja su:
1)Saske(inace moj NEKADASNJI omiljeni lik)
2)Madara
3)Kabuto
Aj,aj,aj...nemo' tko brate Smiley...nisam ja odustala...samo vise ne mogu da vodim grupu...Vodim ih vec 3:Moje odeljenje na fb,NaruSaku na fb i jos jedan NaruSaku na fb...Premorena sam...Samo cu odgovarati na pitanja i teme i slicno tome...Predajem ti stafetu,Smiley...:cool:
Well,that's it...
1)Sasuke(jer je smorni bolesni mozak...)
2)Madara(jer je smorio sve oko sebe)
3)Hinata(takodje smorila...)

Aj,aj,aj...nemo' tko brate Smiley...nisam ja odustala...samo vise ne mogu da vodim grupu...Vodim ih vec 3:Moje odeljenje na fb,NaruSaku na fb i jos jedan NaruSaku na fb...Premorena sam...Samo cu odgovarati na pitanja i teme i slicno tome...Predajem ti stafetu,Smiley...:cool:
Well,that's it...
1)Sasuke(jer je smorni bolesni mozak...)
2)Madara(jer je smorio sve oko sebe)
3)Hinata(takodje smorila...)

sad ja trcim pocasni krug!! :D aahhahahh...jos neko ili da nalazimo novu temu??? :D

Смарају ме сећања, погађам после овога Наруту се на путу испречује Итачијев клон и почиње да га тренира на оне моћи што му је умуљао онај пут.
Шта мислите за сценарио?

Смарају ме сећања, погађам после овога Наруту се на путу испречује Итачијев клон и почиње да га тренира на оне моћи што му је умуљао онај пут.
Шта мислите за сценарио?
Kontam da su te moći tek rezervisane za Sasuke vs Naruto.

Realno Minato se sprdao sa Raikage-om, kontam da kad bi minato bio ziv, u medjuvremenu bi ubio madaru, **** bi kevu raikageu a verovatno bi samarao onoki-a, i da ne bi bilo uopste 4th shinobi war... a imao je tek cirke 28-30god kad je umro ;)

Back