Gosaii
Ističe se
- Poruka
- 2.106
ali ovo je naruto a ne hari poter
mozda je Zetsu,a mozda je Neji jednostavno odlucio da predje na tamnu stranu
Naah~ Ovo za Zetsua je najverovatnije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ljudovi...mi mozemo da komentarisemo do sutra...da jednostavno sacekamo novi chapter???inace onaj tipima definitvno veze kao sto je rekao the rock neji je bio sa sakurom dok su ovi doktori ubijeni

kazes da pisemo na ovoj temi, i sad kad pisemo ti se zalis![]()
smile je u pravu.rekli smo sta mislimo i sa tim se slazem jer bi bas o tome i trebali da iskazemo svoje misljenje,ali radi se o tome da ovako mozemo da pricamo do sutra i necemo se sloziti jer ima vise varijanti i sve one o kojima smo pricali imaju dosta potencijala i materijala da prodju.tako da...ima neko neki predlog za novu temu?ne kapiras..mislim na ovu temu...znas ti jos koliko tema mozemo mi zapoceti![]()
ali jesi li ti gledao naruto shippuuden movie 3?

Pazi-filmovi jesu filer,ali su radjeni po seriji.Kapiras?A msm da je bilo jos ep sa tom "podvlasu"zasto je to relevantno u ovom trenutku,filmovi su ionako filer![]()

Well,ja i nisam nesto puno obracala paznju na njega...upsss nisam lepo stavio link...nmv o liku sa mog avatara.. xD![]()

Well,ja i nisam nesto puno obracala paznju na njega...![]()
Evo malo "domaceg" Naruta da se malo razbudimo:
SMILEY...MSM DA SMO SAMO MI OSTALI NA OVOM FORUMU...PLASIM SE DUHOVA...
AJDE BRE LJUDOVI PA GDE STE?![]()
Otkud znas?Kanzda macke,krv goluba,ciribu ciriba i eto ga!nema potrebe da se plasis....mislim da ne mogu da iskoce iz kompjutera![]()

Cini mi se da se obracas samo meni Smiley...iskreno ne znam...verovatno zakljucak zasto je nedji postao zao nedji.odnosi se na lika iz anime-a,ne na nenada...sto mi nesto prolazi duuuuugo ovo vreme od cetvrtka do cetvrtka ....aaaahh.....kad ce taj chapter...cemu se nadate usledecem chapteru??![]()

Cini mi se da se obracas samo meni Smiley...iskreno ne znam...verovatno zakljucak zasto je nedji postao zao nedji.odnosi se na lika iz anime-a,ne na nenada...![]()