goldengate
Zainteresovan član
- Poruka
- 173
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Thanks Neji(Nenade) i SnG.
PS."kazekage onako cutljiv? Kaze mi drug da je on Orochimaru,ali mu ne verujem. Јесте змијасти скот... "O_oU kojem to chapteru?Posto sam prestala da gledam mangu.Ja ti je samo prelistam i ne vidim ni pola stvari.A onaj deo na koji sam obratila paznju i zaboravim do sledeceg broja,tako da mi sve dodje isto dal je gledam ili ne.
Haaaaaaaa???Chunin ispitima?Lele....taj je zaostao duuuugo.....i jos duze mu treba da odgleda sve...a tek mangu...hmph...jadnicak...Причамо о чунин испитима Сакура...

Haaaaaaaa???Chunin ispitima?Lele....taj je zaostao duuuugo.....i jos duze mu treba da odgleda sve...a tek mangu...hmph...jadnicak...![]()

Pa sta ce covek...nije on kriv...umoran je...mada koliko je likova izmislio pocinjem da mislim da je Naruto poput Zmajeve kugle,sto se tice broja likova.Tako da i ne verujem da ga je mrzelo.Па нови члан је увек добродошао. Него баш као што рече, ново поглавље не зна се ко кога да не кажем шта.
П.С. Људи јесте ли провалили колико је Кишија мрзело да црта Суигецуовог бураза? Лик је само прецртао Суигецуа и мало га друкчије обукао.![]()

To ti je shounen sindrom - gomilu likova i gomilu chaptera/epizodaPa sta ce covek...nije on kriv...umoran je...mada koliko je likova izmislio pocinjem da mislim da je Naruto poput Zmajeve kugle,sto se tice broja likova.Tako da i ne verujem da ga je mrzelo.![]()
Nije,bre.Uvek se ispostavi da je otvorio sve karte,ali i da nije,jer uvek postoji ono ZBOG,JER,ILI....I mi nikada ne saznamo celu pricu,bar ne ja i skroz se zbunim u svemu tome.To i jeste njegov cilj i tako osvezava chaptere ili epizode i cini ih interesantnim...skroz dobar chapter,mada mi se ne svidja sto nam je kishi odma otvorio sve karte sto se tice ove 7....bar se nadam da nije

Ovaj chapter je bolji od prethodnih 20.
Prvo, Kakashi ce da povileni. Drugo, Gara ce da je*e kevu.
2.Imam jedno pitanje:Ako je Kakashi u neku ruku ubio Haku,hoce li onda njena dusa biti upokojena i smirena,ili je uopste vise nece biti,ili se ona ne moze ubiti?![]()
Haku je musko. Valjda ce da se regenerise, posto je besmrtan.

aha muško je XDНе, озбиљно, да ли ложиш или је стварно мушко?
1.Haku nije lepsi od Sakure,znas Naruto!aha muško je XD

Sta taj Kishi,hocu reci Tokyo TV misli?Da upropasti crtani?!
...1.Haku nije lepsi od Sakure,znas Naruto!
2.Musko?Tuga...pa zar i ti Haku...
3.Pa kako ce onda dobri likovi da pobede lose ako mogu da se regenerisu?Sta taj Kishi,hocu reci Tokyo TV misli?Da upropasti crtani?!
4.Provalite ovo,dok je toplo,daju zimske kezice,dok je hladno i pada sneg daju obicne...koja to logika...gori su cak i od mene...

1.Haku nije lepsi od Sakure,znas Naruto!
2.Musko?Tuga...pa zar i ti Haku...
3.Pa kako ce onda dobri likovi da pobede lose ako mogu da se regenerisu?Sta taj Kishi,hocu reci Tokyo TV misli?Da upropasti crtani?!
4.Provalite ovo,dok je toplo,daju zimske kezice,dok je hladno i pada sneg daju obicne...koja to logika...gori su cak i od mene...