naruto x sakura
Primećen član
- Poruka
 - 579

Zato sto nema mesta za Sasukea a i gluplji je od Pikachu-a.Eto dala sam 2 razloga.Uvek na ove Naruto/Pokemon parodije Sasuke bude pikachu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto nema mesta za Sasukea a i gluplji je od Pikachu-a.Eto dala sam 2 razloga.Uvek na ove Naruto/Pokemon parodije Sasuke bude pikachu![]()
Ti si nov clan,jel' tako?e pa,cestitamJa sam odgledao sve epizode
!Inace,na koje si epizode mislio?Izvini,ali moracu da ti ,,porusim svaku nadu,,.Seti se kako su poceli Pein i njegova ,,banda,, da napadaju Konohu.Strava,ha?Ali Kishi je morao da upropasti kraj sa razgovorom koji je poprilicno trajao(razgovor izmedju Naruta i Nagata).Stoga,mislim da Kishi nece moci da odoli a da neda neku oprostajnu scenu i svi da se na kraju izmire...bzw...
Ma да, тако ће бити и у коначном фајту против Мадаре, Мадара измадарише(за оне који не знају израз мадарисање сам почео да користим кад год фајтове у цртаћима прекину кад један лик почне да прича неке своје приче или уопштено почне да смара, управо због Мадаре и његових причица), Наруто га промени, Мадара се покаје пре него што умре, Наруто оде код маторог мудраца, мудрац га похвали за све што је урадио и њих двојица опет нешто измадаришу, Наруто постане Хокаге и ај ћао. У које паре?