Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Gosaii
Ha-ha! (Nelson style) :mrgreen:
Btw, danas sam bila sa mamom u gradu, i ja odvalim da pevam ono Ja sam pomalo gej, i zena 'ladno predje na drugu stranu ulice. >.>

Pffffhahahaha! ladno, ne verujem! :hahaha1: :hahaha:

nego, dali taj....Reincarnation jutsu, kako li se vec zove <,<, takodje vraca i dusu osobe?

Poslednja izmena:
Hmm....Da to si u pravu :/ Ali opet, nekako mi je drago sto vidim pojedine likove ^__^ Pitam se kako bi Sasugay odreagovao kad bi opet video Itachija....(ili ne posto je on na njihovoj strani, trebalo bi da zan za to O.O ne? ) Ili da li ce biti Sakura vs Sasori re-match (ili Sakura vs Sasori and Chiyo O,o that wouldn't be nice, now)

Ja ne bih voleo remetcheve. Zanimljivije bi bilo da se bore neki likovi koji se nikad ranije nisu sretali. Mada znam da od ovoga nema nista, lepo je nadati se. xD

@frost
O, stop complaining already! :P Umirace ljudi uskoro, zato slobodno ukljuci sadistic mode (znam da jedva cekas) i smeskaj se manijacki u nekom cosku, IT'S TIME. :twisted:

Procitao sam ovo i prvo sto mi je palo na pamet je nesto u fazonu - Apocalypse is coming to Earth. Repent now or burn eternally in the pits of Hell. xD

Ja sam Uzumaki-fan!Batali Sasukea samo je pun sebe.A i ne znam zasto niko nije stavio njegovu masku na gay paradi.Kapiras?

Sasuke nije pun sebe. On je prazan, ne zna sta hoce, nema svrhu.

Ja ne bih voleo remetcheve. Zanimljivije bi bilo da se bore neki likovi koji se nikad ranije nisu sretali. Mada znam da od ovoga nema nista, lepo je nadati se. xD

Procitao sam ovo i prvo sto mi je palo na pamet je nesto u fazonu - Apocalypse is coming to Earth. Repent now or burn eternally in the pits of Hell. xD

Da ali seti se prvih epizoda,dal' je 2 ili 3,kada je Kakashi rekao da stavlja sve ispred sebe i kada je Sasuke rekao:"Ali ja nisam kao Naruto i Sakura"
Shvatas,da ne kazem,kapiras?

Zanimljivo.....Da, i to bi bilo zanimljivo videti. :D Koga bi onda voleo da vidis u borbi? :3 Ovo vazi za sve :mrgreen:

*nods* Tacno, tacno.....

Back