Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ne znam...Po meni je bolje da kazem da sam razumela nego da kazem da nisam:lol:.A i vidis da nema nikog ovde.Pametni ljudi.Nece da se zamlacuju kao nas dvoje.Ok...imam pametnijih stvari da obavim...Smorila sam se...:dosadno::bye:

moj jedini odgovor na tvoju poslednju poruku
fejspalma-36510.jpg

Pusti bre devojku na miru,covece,postajes gori od 333-a....
Sta ti je,sile ti?(jediism ftw)

Ali ova slika je ftw!

Facepalma! XD

Ne seri nindza! BD

Ne seri ti! 8D
E sad je dosta!Napadas sve radom na forumu k'o je normalan!Bre Smoky sta te briga!Iskuliraj ga!Nasao je ovde da deli pravdu!Ako ce neko da deli pravdu jeste administrator!:evil:

Ma bre on mi drug ovde sa foruma,cool je inace,ali ima svoje faze. XDDD

Garant izgubio neki kosarkaski mec pa mu krivo.

Nego,to sto meni drug,a ti ga lepo stavi na ignore. :D

Ne znam za vas,ali u mom odeljenju to ima dva smisla:
1.Očinski kao otac
2.Očinski kao oči
Ne znam,izgleda da se i niste bas mnogo kretali izmedju drustva i da imate manjak izraza.
ps.Ocinski instinkt ili momacko oko-potpuno je svejdeno.
A i ocinski instinkt nema veze sa tim sto je Smoky odreagovao u pravom smislu.

Poslednja izmena:
NxS, ne vredjaju se oni bre, u vecini slucajeva se zafrkavaju, chill ;) Kao sto Smoki rece ima Heartless tako te faze......Mada svima se desilo bar jednom ovde xD (meni za onim Aizenom >,> joooooj kad se samo setim >_<)

EDIT:
Boze al sam spora :3 vec ste odmakli od te teme xD

Ne znam za vas,ali u mom odeljenju to ima dva smisla:
1.Očinski kao otac
2.Očinski kao oči
Ne znam,izgleda da se i niste bas mnogo kretali izmedju drustva i da imate manjak izraza.
ps.Ocinski instinkt ili momacko oko-potpuno je svejdeno.
A i ocinski instinkt nema veze sa tim sto je Smoky odreagovao u pravom smislu.
Ocinski instikt (kao oci ljudski organ) postoji i jos plus ima takvo znacenje? :lol:
^Souske Aizen -,- Imali smo mi nase.....rasprave davno na Bleach temi >,> http://forum.krstarica.com/member.php/153439-Sousuke-Aizen
Znam da se neko raspravljao sa njim na anime kvizu. xD
Nego, jel izasao chapter? :huh: Ah, ne sad je subota -____- ima jos dosta do chaptera.....

Back