naruto x sakura
Primećen član
- Poruka
- 579
Da i nije smesno.Ocinski instikt (kao oci ljudski organ) postoji i jos plus ima takvo znacenje?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da i nije smesno.Ocinski instikt (kao oci ljudski organ) postoji i jos plus ima takvo znacenje?![]()
ja sam se svadjao ovde samo sa 333 i sad sa nxs.......nije ni cudo,black wolf i frost su mislili da je nxs=333 u pocetku![]()
E a vidis ja bih bas volla da se 333 vrati da te malo zajebava umesto mene,postao si gori cak i od njega.ja sam se svadjao ovde samo sa 333 i sad sa nxs.......nije ni cudo,black wolf i frost su mislili da je nxs=333 u pocetku![]()
Nemoj molim te,nije onda toliko losa,nego nije nerd kao mi iz kafane,pa da bude l33t fag i kawaii baka yaro ko mi. XDDD

E a vidis ja bih bas volla da se 333 vrati da te malo zajebava umesto mene,postao si gori cak i od njega.![]()
Znam da se neko raspravljao sa njim na anime kvizu. xD
AJDE DECA
![]()
rofl smoki
333 je tu i kuliraju ga svi...uglavnom lol
Eeeh~ da, moguce da sam to bila ja n__n;;;; bas mi je isao na nerve tada.

rofl smoki
333 je tu i kuliraju ga svi...uglavnom lol
ja ni ne citam njegove postove. Uglavnom one dugacke xD Ne mogu jednostavno, cim pocnem da citam ruka mi automatski krene ka licu ( za facepalm xDD)

1.Pre pocetka mog ulogovanja procitala sam sve postove.
2.Dobro procitajte moju poruku.Lepo sm rekla da ste postali gori od njega,a ja taman htela da pocnem normalnu temu.

Sto se tice vasih postova i ove rasprave samo mi ovo prolazi kroz glavu.
[ROFLMAO][/ROFLMAO]