Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I sta je tu toliko smesno?
A i nije tema o Bosancima,vec o Narutu.OK.Sta mislite o novom openingu?Po meni,poenta je dobra,ali Naruto ispada kao najveci bednik i pacenik.

Poslednja izmena:
Ma iskuliraj ih,ne znam sta ih je spopalo. :\

Nego,opening mi se ne dopada bas,nema smisla po meni,ovaj upada u vodu,a ovi ga izbace. XD
Evo ja cu da ti kazem poentu.Poenta je u tome da Sasuke pokusava da ga utopi u vodu,da ga unisti.I on tone(Naruto),ali Sakura i ostali njegovi prijatelji mu pomazu da se izdigne na povrsinu i zahvaljujuci tome on dobija snagu i vraca se da ubije Sasugay-a.A na ono sta ih je spopalo,nije nista.Sezona im je!:hahaha:

Poslednja izmena:
rofl kako bi sad fino odgovorio na tvoju poruku nxs,al cu se ipak suzdrzati,jer em smo na narutku,a tu bejah optuzivan za spam mnogo puta,em imam 11 kaznenih poena,a ne dobija mi se jos......

rofl kako bi sad fino odgovorio na tvoju poruku nxs,al cu se ipak suzdrzati,jer em smo na narutku,a tu bejah optuzivan za spam mnogo puta,em imam 11 kaznenih poena,a ne dobija mi se jos......
A kao drugo,nisi za dzabe dobio tih 11.kaznenih poena.A kao trece,procitaj poruku koju sam napisala Gladiatoru,to se odnosi na sve a ne samo na njega.I ipak se trudim da nikog ne vredjam i da ostanem civilizovana.

should i leave her 2 get banned and just walk away?
no.....

prvo: i think that its quite obvious
drugo: nisam ni rekao da sam ih dzabe dobio
trece: /

ne secam se da sam ja nekog vredjao(sem 333,*** zasluzio je to) i ostao sam civilizovan,a tako sam fino mogao da te isprozivam za ovu poruku:
:hahaha:Zar ovo nije urnebesno!:hahaha:
:lol:Heartless pokusava da me iziritira!!!:lol:
Samo tako nastavi drugar!:ok:Daleko ces ti da doguras!:super::klap::bye:

Pa evo ovako:.Kada sam rekla da moja takozvana lokacija stoji vec dugo,uz to sam dodala i ono BA,sa namerom da se malo nasalim.Ali SnG je rekao da nisam dostojna tog BA i stavio video klip bosanske k***e,sto bi trebalo da znaci da ja nisam dostojna ni te k***e.Kada sam ponovila sta je on uradio i Gladiator je stavio smally-ja kako umire od smeha.I posle svega pokusala sam da promenim temu da nebi ispao spam,ali Heartless(tj.ti) si napisao ROFLMAO u paketu sa mojim citatom.E onda sam promenila taktiku i naravno rekla da to podsmejavanje na mene ne utice.E onda si ti ponovo upao u pricu i poceo da pametujes.Ne znam da li si hteo da me iznerviras,nateras da sve ovo otkucam,ili da pokazes svoju smelost i snagu,ali ja na sve to jednostavno ne reagujem.Prvo razmisli o svojim postupcima,pa tek onda o mojim.

Poslednja izmena:
moj jedini odgovor na tvoju poslednju poruku
fejspalma-36510.jpg

Xa xa!Prvo ne mozes da mi kazes da vise ne diram tastaturu.Drugo,postavi se u moju poziciju.Kako bi ti reagovao na situaciju sa onim ,,ba,,.Trece,vec pocinjes da me vredjas...

Poslednja izmena:
hmm prvi deo poruke je ovo
Xa xa!Prvo ne mozes da mi kazes da vise ne diram tastaturu.
i na to necu odgovoriti jer je besmisleno

reagovao kao ti?
na alanovu poruku?
ti si reagovala tako jer ne znas alana i uopste nisi shvatila ono sto je on rekao.....

i ne,napisao sam kako treba.....poenta toga
a taman sam pomislio da ovaj dan ne moze biti bolji
jeste da mi je dan danas ceo do jaja,i plus mi je bas fino dosla ova rasprava...got it?

Ok...Ako nisam lepo razumela Alna,u redu.Sto se tice tastature i to cu progutati jer ne volim da se svadjam.Ali na osnovu tvog zakljucka o danu,znaci da si ti po prirodi svadjalica.Ti si to rekao,ne ja.Ok..Samo da znam s' kim imam posla.

Back